Deep Purple

Tarihler: 18 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 18 Mayıs 2011 Çarşamba - Saat: 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Deluxe Lounge: 330,00 TL - Normal: 98,00 TL - Sahne Önü: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Kadırgalar Cad. No:5, Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2011 ~ May 18, 2011

Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından, modern rock ve heavy metal soundunun yaratıcıları efsanevi grup Deep Purple Maçka Küçükçiftlik Park’ta.

“Shades of Deep Purple” isimli 1968 tarihli ilk kayıtlarından bu yana 100 milyonu geçen albüm satışı ile Deep Purple, müzik dünyasında efsaneleşmiş ismini “dünyanın en gürültülü grubu” olarak halihazırda yer aldıkları Guinness Rekorlar Kitabı`na da taşıdı.

40 yılı aşkın geçmişinde, rock müzik tarihinin en önemli virtüözlerini yetiştiren grup, kurucu üyelerinden olan Ritchie Blackmore’un yanı sıra, David Coverdale, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Joe Satriani gibi isimleri kadrosunda ağırladı. Rock müzik tarihinin kilometre taşlarından; ‘Smoke One The Water’, ‘Child In Time’, ‘Perfect Strangers’, ‘Black Night’, ‘Highway Star’ ve 90’lı yılların en iyi şarkılarından biri olan ‘Sometimes I Feel Like...’ gibi şarkıların yaratıcısı olan Deep Purple, günümüzde, grubun ‘klasik kadrosu’ olan ekipten, Ian Gillan, Roger Glover ve Ian Paice’in yanısıra, Ritchie Blackmore’un gruptan ayrılmasından sonra, son yılların en iyi gitar virtüözü olarak kabul edilen Steve Morse’u ve Jon Lord’un 2002 yılında gruptan ayrılmasıyla Don Airey’i kadrosuna katan grup yoluna son hızla devam ediyor.

Deep Purple 18 Mayıs’ta Maçka Küçükçiftlik Park’ta unutulmaz performanslarından birinde daha İstanbul seyircisiyle buluşuyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT