Deetron - Orkun Bozdemir

Tarihler: 05 Aralık 2008 Cuma ~ 05 Aralık 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 28,00 YTL, Öğrenci: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2008 ~ Ara 5, 2008
DEETRON / Music Man, Switzerland
ORKUN BOZDEMİR

Müzik dünyasının en üretken isimlerinden olan ve tekno müziğe her yapıtında yeni bir renk katmakta usta olan Deetron 5 Aralık gecesi Indigo severlerle buluşuyor.

Tekno camiasının içinde kendi yerini kendisi belirlemiş bir DJ/prodüktör Deetron. Kimsenin onun için yetenekli demesine veya biryerlerde albümünün tanıtımının yapılmasına ihtiyaç duymamış. Onun en çok güvendiği yeteneği remiksler yapmaktaki başarısı. İsviçreli prodüktör’ün her ay raflara yerleşen en az 2 remiksi var. Kendi parçalarından oluşan bir albüm yerine diğer sanatçıların parçalarına remiksler yapma sebebini, bir plağın elektronik müzik türlerinin hepsine değmesini amaçlamak olarak anlatıyor.

Deetron sadece bir DJ veya prodüktör değil aynı zamanda dünya elektronk müzik sahnesinde duruşunu hiç değiştirmemiş bir isim. “Tekno benim içinde bulunduğum müzik, zaman zaman yumuşayabiliyor, bazen de sertleşebiliyor ama Detroit den gelen bir tekno ruhum olduğuna eminim” diyebilecek kadar da kendisine güveni var. Sıkı kankası Joris Voorn ile birlikte yaptığı stüdyo kayıtları bizi şimdiden heyecanlandırırken, birde plak şirketi tarafından Joris Voorn remiksinin geleceğini duyurulması Deetron’a olan ilginin oldukça artmasına neden oldu.

Dünya elektronik müzik sahnesi raflarda yer alacak yeni remikslerinin jelatinlerini açarken, Deetron’u Indigo sahnesinde o plakları ilk kez çalmasına şahit olmak için 5 Aralık gecesi Indigo’da olun.
Gecenin açılışı için Orkun Bozdemir ilk defa Indigo kabininde olacak.
www.livingindigo.com
info@livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT