Defected Records

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360istanbul

Nereden Alınır: 360istanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

360istanbul, Türkiye’de ilk defa “Defected Records”u ağırlıyor!

360 Entertainment Group, 15 Ekim Cumartesi’yi ilklerin gecesi yapıyor! Dünya’nın en önemli plak şirketlerinden “Ministry of Sound” ile “Defected Records”u Türkiye’de ilk defa ağırlamanın yanı sıra, aynı gecede iki ayrı yakada müziğin sınırlarını zorluyor.

360istanbul, Defected Records’a ev sahipliği yaparak “Can’t Stop” şarkısıyla tüm dünyaya sesini duyuran ünlü DJ- Vokal Rae ile muhteşem bir performansa hazırlanıyor. 15 Ekim Cumartesi, ev sahipliğini Dünya’da, Türkiye’yi başarıyla temsil eden DJ Tekin’in üstleneceği gecede “Defected In The House Istanbul’11 By DJ Tekin” de tanıtıyor.

1999 yılında Ingiltere’de kurulan ve kısa bir süre içinde Dünya’nın en önemli dans plak şirketlerinden bir olan “Defected Records” ilk defa Türkiye’ye geliyor. Defected Records’un Dünya çapında üne sahip güzel DJ’i Rae, performansıyla müzikseverleri coşturmaya hazırlanıyor. Unutulmaz bir house müzik şöleni 15 Ekim Cumartesi günü 360istanbul’da sizleri bekliyor.

Bob Sinclar, Dennis Ferrer, David Penn, Dimitri From Paris, Chocolate Puma, Rae, Sandy Rivera, Steve Angello ve daha bir çok star DJ’lerini bünyesinde bulunduran “Defected Records”, aynı zamanda 2005 yılında DJ Tekin Feat Beth Trollan “Wait Forever” parçasıyla ilk defa bir Türk DJ’e yer vermişti. Dünya’da Türkiye’yi başarıyla temsil eden DJ Tekin tarafından hazırlanan, Fg93.7 ve yeni Dünya Müzik etiketiyle çıkan “Defected In The House Istanbul’11 By DJ Tekin” tanıtılacağı bu gecede, DJ Tekin de 360istanbul sahnesinde yer alacak.

360istanbul, “Can’t Stop” şarkısıyla büyük üne kavuşan Rae ve DJ Tekin ile bu unutulmaz gecenin coşkusunu iliklerinize kadar hissetmek isteyen müzik severleri 15 Ekim Cumartesi günü müthiş bir gece için bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT