Delinquent Habits

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 04 Aralık 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Ara 4, 2009
Delinquent Habits, 90’ların ikinci yarısında müzik piyasasına girdiğinden beri, Latin hip-hop dünyasının zirvesinde yer alıyor. İlk albümlerinde efsanevi topluluk Cypress Hill’in desteğini alarak yola çıkan grup; hip hop ritimlerini, funk ve miriachi trompetleri ile biraraya getirdi ve ortaya dünya çapında 1 milyondan fazla satan ve günümüzde hip-hop klasikleri arasında gösterilen bir albüm çıktı. En büyük hitleri olan “Tres Deliquents” başta olmak üzere sayısız şarkıları, video oyunları, soundtrackler ve reklam kampanyalarında yer aldı. Bugüne kadar 4 albüm yayınlayan Delinquent Habits, Beck, Korn ve The Fugees gibi birbirinden farklı sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı. Avrupa ve Amerika’da biletleri tamamen tükenen konserlere imza atan grup, yeni albümleri “The Common Man”in tanıtım turnesi kapsamında, bu kez Babylon sahnesini sallamaya geliyor. Artık daha sert ve eleştirel bir havaya bürünen ekibin heyecan verici ritimleri ve insanı hemen yakalayan şarkı sözleri gösteriyor ki, Delinquent Habits bir konseri nasıl bir partiye dönüştürebileceğini çok iyi biliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT