Della Miles

Tarihler: 17 Mart 2017 Cuma ~ 17 Mart 2017 Cuma 17 Mart 2017 21:00

Yer: Massk Sahne

Ücret: - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maslak Mah. Akasya Sk. 2 T108 / 1 Sarıyer İstanbul

Web: http://www.massksahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2017 ~ Mar 17, 2017
Uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, 17 Mart'ta Massk Sahne'de...

Üniversite öğrenimine başladıktan sonra,yapmak istediği tek işin müzik olduğuna karar vererek öğrenim hayatını yarıda bıraktı ve hayallerini gerçekleştirmek için Los Angeles’a gitti.

Kısa sürede yeteneği fark edilen Della, kendisini önemli müzik şirketlerinin arasından seçim yaparken buldu.Çeşitli reklam müzikleri seslendirdikten sonra Los Angeles’ın önde gelen stüdyolarında albüm kayıtları yapmaya başladı.
Zamanla popülerliği artan Della, kariyerinin miladı olarak değerlendirdiği Michael Jackson’ın yapımcılığını yaptığı  ‘Sisterella’ müzikalinde başrolü canlandırdı.

Müzikalden sonra Whitney Houston’ın dikkatini çekti ve 1997-2001 yılları arasında şarkıcının vokalistliğini yaptı.Della, Whitney Houston ile çalıştığı yılları,müzikal eğitiminin en önemli yılları olarak değerlendirmektedir.

Daha sonra,Della kendi yarattığı şarkıları seslendirmeye başladı.Della 2005 yılında Almanya’nın önemli şarkıcılarından biri olan Marius Müller Weternhagen ile bir araya gelerek stadyumlarda konserler verdi.2012 de American Lulu Opera’da başrol oynadı.Hemen ardından Hope Müzikalinde Michele Obamayı canlandırdı.

Yaptığı dünya çapındaki büyük işlerin yanı sıra ülkemizde Müslüm Gürses ,Zeki Müren gibi duayenleri anma albümlerinde yer aldı ve Murat Kekilli’nin 2013 te çıkardığı Gümüş Teller albümünde sanatçıya Git şarkısında eşlik etti.

Türkiye’ye sık sık gelen Della Milles konserlerinin yanı sıra IKSV Caz Festivalinde ve İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer aldı.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT