Delorean

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Barselona

Babylon’da Chillwave! 2000 yılında İspanya’nın Bask bölgesinde temelleri atılan Delorean, grubun solisti ve basçısı Ekhi Lopetegi, gitarist Guillermo Astrain, klavyede Unai Lazcano ve davulda Igor Escudeo’dan oluşuyor.

Punk rock, chillwave ve elektronik müzik arasında farklı bir tarza sahip Delorean grubu, ismini “Geleceğe Dönüş” filmlerinden hatırlayacağımız, aynı zamanda filmdeki zaman makinesi olan Delorean marka beyaz arabadan alıyor.

2004 ve 2006 seneleri arasında iki EP yayınlayan grup, daha sonra Barcelona’ya taşınarak tarzlarını biraz daha elektroniğe yaklaştırdı.

Barcelona’daki elektronik dans müziği sahnesini çok eğlenceli bulmayan Delorean tayfası, kendi partileri “Desperrame” gecelerini çok geçmeden başlattı.

Büyük ilgi gören bu partiler sırasında, XX, Cold Cave ve Franz Ferdinand gibi grupların parçalarına yaptıkları remikslerle dikkatleri üzerlerine topladılar. Delorean’ın ilk çıkışı ise 2007 senesinde Teksas’ta düzenlenen SXSW festivalinde oldu.

2009 senesinde ise İsveçli gruplar JJ ve Miike Snow ile turneye çıkan grup, 2010 yılında yayınladıkları Subiza albümüyle esas büyük çıkışını yakaladı. O seneye damgasını vuran Chillwave akımında bayrağı en önde taşıyan grup, bu albümdeki “Stay Close” ve “It’s All Ours” parçalarıyla indie ve chillwave müzik sahnesini domine etti.

Delorean sıra dışı enerjisiyle Babylon sahnesinde alternatif müzikseverler ve chillwave fanatikleri için Burn sponsorluğunda heyecan verici bir gece yaşatacak.

Ekhi Lopetegi – Vocal & bass
Guillermo Astrain - Guitarist
Unai Lazcano - Keyboard
Igor Escudeo - Drums

Uyarılar:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Babylon, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT