Demet Tuncer

Tarihler: 03 Şubat 2016 Çarşamba ~ 03 Şubat 2016 Çarşamba 03 Şubat 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2016 ~ Şub 3, 2016
Demet Tuncer ile 80'li yıllar 3 Şubat'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi Sahnesi'nde.

Demet Tuncer'le nostaljiye, eğlenceye ve müziğe doyacağınız bir gece sizleri bekliyor.  Demet Tuncer, 80lerin yerli ve yabancı en güzel şarkılarını muhteşem yorumu ve göz alıcı sahne performansıyla sizler için seslendirecek. 

Demet Tuncer profesyonel sanat hayatına, 1990 yılında birinciliklekazandığı devlet bursuyla gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nde adım attı.1993-1997 yılları arasında Amerika'nın New Mexico eyaletinde siyasalbilgiler ve müzikal tiyatro eğitimini sürdürdü. Broadway'deki ilk akademik tiyatronun yapımcılığını üstlenen Steve Wallace ile birçok projede çalıştı. Santa Fe Operası'nda ünlü tenor Andre Garcia Nuthman'ın direktörlüğünü yaptığı müzikallerde rol aldı. Başta Sting olmak üzere birçok ünlü sanatçınınşan hocası Austin Miskel’in dikkatini çekerek, kazandığı burs sayesindeonunla çalışma fırsatını yakaladı. New York Operası’nda ünlü bas-bariton Carlos Archuleta ile müzikallerde yer aldı.

1997'de Türkiye'ye dönerek Garo Mafyan, Atilla Özdemiroğlu ve Uğur Başar önderliğindeki İstanbul Gelişim Orkestrası'nın bir dönem solistliğini üstlendi. Türkiye, Demet Tuncer'i ilk defa televizyon ekranında "ÇocuklarDuymasın" adlı dizide canlandırdığı Amerikalı Patroniçe "Mary Smith" karakteriyle tanıdı. Daha sonra Aram Gülyüz'ün yönetmenliğinde "Arapsaçı" ve "Kadın Terzisi" filmlerinde oynadıktan sonra 2008 yılında Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği "Yahşi Batı" filminde rol aldı. Gencay Gürün ile Tiyatro İstanbul'da "Aşkın Yaşı Yok" adlı komedide başrolde yer aldı ve Türkiye'deki bu ilk tiyatro çalışmasıyla, 2005 yılında Selim Naşit Tiyatro Ödülleri'nde komedi dalında "En İyi Kadın Sanatçı" ödülüne layık görüldü. 2006 yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin "Batı Yakasının Hikayesi" müzikalinde oynadı.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Çetin Akcan'ın sahneye koyduğu "Kaç Baba Kaç" adlıoyunda rol aldı. Demet Tuncer beş farklı kadını canlandırdığı "Müzikaldeki Hayalet" oyunu ile Afife Jale ve Sadri Alışık "Müzikal ve Komedide En İyi Kadın Oyuncu" 2008 ödülünü kazanmıştır. Demet Tuncer'in, Türkiye ve Amerika'da geniş bir müzikal tiyatro portföyü bulunmaktadır. Bu müzikallerden en iyi bilinenlere örnek olarak Avenue Q(İstanbul), Müzikaldeki Hayalet (İstanbul), West Side Story (İstanbul),Godspell (Amerika), Little Shop of Horrors (Amerika) gösterilebilir. Demet Tuncer reklam, seslendirme, müzikal, tiyatro ve sosyal sorumluluk projelerine ek olarak üst düzey toplantılarda, ödül törenlerinde, yurt içi veyurt dışı kongrelerde sunum ve konser çalışmalarını sürdürmektedir.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT