Demirhan Baylan

Tarihler: 21 Nisan 2016 Perşembe ~ 21 Nisan 2016 Perşembe 21 Nisan 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2016 ~ Nis 21, 2016

Demirhan Baylan, 21 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...

90′lı yıllarda Yıldız Mimarlık öğrencisiyken başta Bulutsuzluk Özlemi‘nin bas gitaristi olarak gerek yurtiçi gerekse yurtdışında sayısız konser, performans, albüm çalışmalarında isim sahibi oldu. 1995′te A.B.D.‘nin Boston şehrinde alanında dünyanın en iyi eğitimini verdiği kabul edilen Berklee College of Music‘te "Music Production and Sound Engineering" eğitimine başladı. 4 senelik eğitim sırasında caz’dan rock’a, pop’tan industrial’a kadar çok geniş bir yelpazede müzikal çalışmalarda bulundu. Bunlardan en önemlileri Industrial Park ve John Erskine Riley Band’dir.

1999′da Türkiye’ye döndükten sonra Deneyevi Müzik Kayıt Stüdyosu'nu kurdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi‘nde ses teknolojileri ve şarkı yazarlığı eğitmenliği yaptı. 2005′te sanatsal fikirlerini bir araya getirdiği "Wolpadinga" isimli bir kitabı çıktı. Çeşitli müzik teknolojisi dergilerinde makaleleri yayınlandı. Hali hazırda solo olarak yayınladığı 9 albümü vardır. Bu çalışmalarının bazılarında dinleyici desteği (2005), şifreli albüm (2008), iPhone aplikasyonu (2012) gibi yenilikçi yöntemler denemiştir.

Solo çalışmalarının dışında gerek şarkı yazarı, gerek enstrümanist ve gerekse teknisyen olarak sayısız albümde imzası bulunmaktadır. Ülkenin önde gelen prestijli festivallerinde, küçük kulüplerden, stadyum konserlerine kadar birçok değişik projede sahne almıştır. Müzikal anlamda özgün bir bas gitarist ve iyi derecede nota okuyucusudur. Şarkı yazarı olarak yüzün üstünde şarkısı hem MESAM‘da hem de MÜYORBİR‘de kayıtlıdır. Halen İstanbul‘da yaşamakta ve profesyonel anlamda ses ve müzik teknolojileri konularında yapım ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda kendi eserlerini seslendirdiği solo projesinin yanı sıra çeşitli rock, caz ve doğaçlama proje ve gruplarıyla düzenli olarak sahne almaktadır.

- Pdf bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gereklidir.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT