Dengesiz Herifler

Tarihler: 30 Mart 2011 Çarşamba ~ 30 Mart 2011 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2011 ~ Mar 30, 2011

“Kollarımız bacaklarımız kopana kadar müzik yapmak, köpek gibi çalmak, sonra da sağlıklı beslenmek istiyoruz. Daha çok taze meyveler.”

Naçizane istekleri müzik ve taze meyve olan Ankaralı sıkı ska/punk grubu Dengesiz Herifler; vokal ve gitarda Doğa Çağ Ürünay, bas’ta Mustafa Yüksel, davulda Eren Alkan ve gitarda Emre Alptekin’den oluşuyor. En çok etkilendikleri müzisyenler arasında MFÖ, Faith No More, New Kids On The Block ve Sublime’ı gösteren grup, bugüne kadar Ankara If Performance Hall, İstanbul Ghetto, Joker Live, Dogzstar, İzmir Bios ve Blue gibi pek çok mekanda canlı performans sergiledi. Son üç yıldır ODTÜ Şenlikleri’ninde de sahne alan Dengesiz Herifler, International Ska Circus kapsamında The Toasters ve Deal’s Gone Bad ile birlikte çaldı.

Ayrıca, Nokaisupersound 2006 yarışmasında, yüzlerce grup arasından sıyrılarak ilk ona kalmayı başardı. Myspace’de iki yıl içinde 150 bin hit başarısıysa dinleyicileri tarafından “Run kiddos run!” nidalarıyla karşılandı. Sevilen parçaları “Her Gün İçeceğim” parçasına çekilen sütlü klip ise, Facebook ve Youtube’da, daha yayınlandığı ilk günde yüzlerce kişiye ulaştı ve MTV web sitesinde ilk hafta 12 bin kişi tarafından izlendi.

Dengesiz Herifler’in müzik piyasasındaki yüzlerce gruptan farkını da kendi ağızlarından dinleyelim: “Biz dünyanın en samimi grubuyuz ve asla ama asla dengesiz falan değiliz.” http://www.myspace.com/dengesizherifler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT