Dengue Fever

Tarihler: 13 Kasım 2008 Perşembe ~ 13 Kasım 2008 Perşembe - Saat: 23:30

Yer: Babylon

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2008 ~ Kas 13, 2008
“City Star Nights by Converse” Kasım ayında Dengue Fever’ı ağırlıyor…
Farklı grupları müzik severlerle buluşturan konser serisi “City Star Nights by Converse” Babylon’da devam ediyor.

Dengue Fever formülünün son meyvesi “Venus On Earth”ün şerefine İstanbul’u ziyaret eden ekip, 13 Kasım’da Babylon sahnesinde sizi yerinizde duramayacağınız bir geceye bekliyor!

Başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılanan “City Star Nights by Converse” serisi Kasım ayında Dengue Fever’ı ağırlıyor. Dengue Fever’ın icra ettiği psychedelic-pop’un hikâyesi, Los Angeles’lı Ethan ve Zac Holtzman kardeşlerin 60 sonu ve 70 başlarında Kamboçya’yı ele geçirmiş olan müzisyenler Sinn Sisamouth ve Ros Sereysothea’ı keşfedişleriyle başlar. Peter Gabriel’ın plak şirketi Real World’den, Jim Jarmusch’un filmi “Broken Flowers”a kadar uzanan tınılarıyla Dengue Fever, Kamboçya müziğini 30 yılı aşkın bir süre sonra yeniden canlandırır ve dünyayla paylaşır. Yalnızca Kamboçyalı müzisyenlerin şarkılarının yorumlarından oluşan ilk albüm ve herkesi kendine hayran bırakan ikinci albüm “Escape From Dragon House”ın ardından; Brezilya pop’u, Amerikan funk’ı, Afrika caz’ı ve Kaliforniya surf’ünü Kamboçya rock’ıyla harmanlayan grup 13 Kasım’da Babylon sahnesinde. “City Star Nights by Converse”’in konuğu Dengue Fever’ın büyülü vokallerine teslim olup, ırak ve bilinmez bir coğrafyanın psychedelic tınılarında sörf yapmak için tek yapmanız gereken o gece Babylon’da olmak.

www.denguefevermusic.com
www.myspace.com/denguefevermusic
www.converse.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT