Denise King - Olivier Hutman Trio

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 17 Nisan 2012 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Cad. No: 8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Nis 17, 2012

Denise King, vokal
Olivier Hutman, piyano
Michel Rosciglione, kontrbas
Charles Benarroch, davul

”Denise King pop ve caz standartlarını blues, soul, hatta gospel dokunuşlarıyla söylüyor. İdollerinden biri olan Sarah Vaughan gibi swing yapan, sofistike, duygu dolu, ipeksi bir sese sahip” Donald True Van Deusen, All About Jazz

King, ilk yıllarında Butch Ballard, Arthur Harper, Sam Dougherty, Cecil Payne, Jymie Merritt, Bootsie Barnes, Lex Humphries gibi efsaneleşmiş isimlere eşlik etti. Prodüktör Dexter Wansel ile tanıştıktan sonra pek çok CD kaydı yaptı. Fransa’dan Brezilya’ya, Japonya’dan Afrika’ya dünyanın dört bir yanında konserler verdi.

Denise King şarkı söylerken kalbini ve ruhunu her bir notaya katan ve şarkıyla bütünleşen, tutkulu bir şarkıcıdır. Fransız piyanist, besteci ve aranjör Olivier Hutman, piyanist olarak Henri Salvador, Yves Montand, Charles Anzavour gibi ünlü şarkıcılara eşlik etmiş, Art Farmer, Dee Dee Bridgewater, Toots Thielemans, Roy Hargrove, Michel Legrand, Peper Adams, Clark Terry gibi önemli isimlerle ortak projelere imza atmıştır.

Birçok caz ve pop sanatçısıyla 200’ün üzerinde CD ve LP kaydı yapan Hutman, 1984’te Fransız Caz Akademisi’nden “En İyi Caz Kaydı” dalında Boris Vian Ödülü’nü kazandı. Çeşitli film müziklerine de imza atan sanatçı, Bertrand Tavernier, Serge Moati ve Jean Paul Goude ile çalıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT