Deniz Seki - Emre Altuğ - Dolapdere Big Gang - Dj Funky C- Dj Sonat

Tarihler: 01 Ocak 2009 Perşembe ~ 01 Ocak 2009 Perşembe - Saat: 06:00

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Otoparkı

Adres: Çırağan Cad. Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2009 ~ Oca 1, 2009
Deniz Seki Yeni albüm çalışmalarına hız veren sanatçı hit olmuş şarkılarıyla 22.15- 23.30 saatleri arasında sahne alacaktır. Sürpriz şarkılar da sizleri beklemekte... Emre Altuğ 2010 yılında "Çifte Kavrulmuş" adlı single’ını çıkaran Emre Altuğ, birbirinden güzel şarkılarıyla 20.45-22.00 saatleri arasında sahne alacaktır. Dolapdere Big Gang Yeni albümleri Art-İst’le gençlerin sevgilisi haline gelen grup 19.00- 20.30 saatleri arasında sahne alacaktır. DJ Funky “C” Profesyonel olarak müzik sektöründe var olan birçok albümde düetleri ve müzikleri ile yer alan DJ Funky “C” 18.00-19.00 arasında sahnede olacaktır. DJ Sonat 17.00 - 18.00 arasında sahnede olacaktır. Sanatçıların ücretsiz sahne alacağı bu festival 21 Eylül Dünya Alzheimer günü nedeniyle Ulusal Alzheimer Vakfı yararına gerçekleştirilmektedir. Konser düzeni ayaktadır. - Etkinlik alanında yiyecek içecek satışı yapılmaktadır. - Normal şartlar halinde tüm satışlar kesin ve iadesizdir. - Etkinlikler her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. - 12 yaşından küçükler etkinliğe katılamaz, 12 yaş üzeri bilete tabidir. - Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinesi sokmak yasaktır. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT