Deniz Sipahi

Tarihler: 13 Mart 2015 Cuma ~ 13 Mart 2015 Cuma 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2015 ~ Mar 13, 2015
Deniz Sipahi

Sevilen müzisyen ve oyuncu Deniz Sipahi, son dönemin popüler şarkılarından "Karaborsa" ile Mask Live'da sahne alıyor.

Müzisyen ve oyuncu Deniz Sipahi, son dönemin en popüler gençlik dizisi Güneşi Beklerken'in son iki bölümünde söylediği "Karaborsa" isimli şarkısı ile sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Şimdi de Deniz Sipahi'nin ilk albümünün habercisi olan "Karaborsa", DMC etiketiyle dijital platformlar ve radyolarda yerini alıyor.

Söz ve müziği Hakan Tunçbilek'e, düzenlemesi Alparslan Türer ve Emre Can'a ait olan Deniz Sipahi'nin ilk single'ı "Karaborsa", özellikle dizide yayınlandıktan sonra sıkı bir takipçi kitlesi kazandı.

Yaklaşık 10 yıldır yaptığı oyunculuğun yanı sıra sahnede vokal olarak ilk kez Burak Kut'la çalışmaya başlayan Deniz Sipahi; ardından Ajda Pekkan, Sinan Erkoç, Gökhan Türkmen gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı. Genç sanatçı, döneminin popüler dizilerinden Dürüye'nin Güğümleri'nde başrollerden biri olarak sevenlerinin karşısına çıkarken, aynı dizinin müziklerini de seslendirdi.

Deniz Sipahi, Karaborsa'nın görselleri için iki ayrı fotoğraf çekiminde, Kemal Kekeva ve Burak Erzincanlı'nın objektiflerine verdiği pozlarda güçlü yorumunun yanı sıra oyunculuğunu da konuşturdu. Güzel genç kadın, verdiği farklı pozlar ve tarzı ile de adından söz ettirecek. 

Kapak tasarımını ise Bestimage'ın hazırladığı Karaborsa'nın önümüzdeki günlerde çekilecek video klibi için kamera karşısına geçecek olan Deniz Sipahi ve ekibi; renkli, dinamik ve keyifli sahnelere imza atacak. 

Orkestrası ile geçmişten günümüze alternatif Türkçe pop ve rock şarkıları, etkileyici yorumu ve eğlenceli performansı ile sahneye taşıyan Deniz Sipahi, oyunculuk kariyerine de devam ediyor. Deniz Sipahi yorumuyla "Karaborsa", DMC etiketiyle Temmuz 2014'ün ilk haftası yayımlandı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT