Deniz Tekin & Özge Fışkın

Deniz Tekin & Özge Fışkın

Tarihler: 14 Temmuz 2017 Cuma ~ 14 Temmuz 2017 Cuma 14 Temmuz 2017 20:00

Yer: Müzik Boğaz'dan Gelir Teknesi

Ücret: - Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numaralı ve ayaktadır.Bistro Masa Ayakta (6 Kişilik) - 392.00 TL Ayakta - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2017 ~ Tem 14, 2017
60 m2 tarafından düzenlenen “Müzik Boğaz’dan Gelir” tekne konserlerine 14 Temmuz Cuma akşamı Türkiye'nin en sevilen kadın müzisyenlerinden "Deniz Tekin" ve "Özge Fışkın" konuk oluyor.

“Müzik Boğaz’dan Gelir’’, iki yıldır ülkemizin en sevilen müzisyenlerini İstanbul Boğazı'nda dinleyicisi ile buluşturan bir konserler dizisidir.

Taksim’in gözde konser mekânlarından olan 60 m2 öncülüğünde düzenlenen konserler Boğaz’ın en büyük gezi teknelerinde gerçekleştiriliyor.

DENİZ TEKİN
Youtube’dan yayınladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı Deniz Tekin, güçlü sesi ve sahne performansı ile gelecek vadeden sanatçılardan.  Deniz Tekin, Bu özel gecede, çok sevilen cover'ları dışında yeni albümü Kozakuluçka’yı dinleyenleri ile paylaşacak!

ÖZGE FIŞKIN
Müzik yolculuğuna Ankara’da üniversite yıllarında kurduğu farklı müzik gruplarıyla başlayan Özge Fışkın, 2000 – 2005 yılları arasında Sertab Erener ile geri vokal olarak çalıştı. 2003'te Eurovision şarkı yarışmasında Sertab Erener'in birincilik kazandığı ekipte dansçı ve geri vokal olarak Türkiye'yi temsil etti. Kilitler, Bir Avuç Fotoğraf, Her Şeyin 1 Zamanı Var adlı üç albümü bulunan Özge Fışkın, 2016 yılında "Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" proje albümünde, Tuna Kiremitçi ile birlikte seslendirdiği "Bana Sebepsin" ile yer aldı.
Özge Fışkın, bu özel gecede, kendi şarkılarının yanı sıra çocukluğundan itibaren onu en çok etkileyen, yıllar içerisinde proje grupları ve solo kariyerindeki performansları süresince defalarca yorumlayarak artık Özge'leşmiş olan şarkılardan oluşan bir seçkiyi de sevenleriyle buluşturacak.

*Konser Başlama Saati 21:30

Tekne Kalkış Yer ve Saatleri:
Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi
Yanaşma saati 19:45 – Kalkış saati 20:00 / İskeleye Dönüş Saati 23:45

Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı İskelesi (Sortie yanı)
Yanaşma saati 20.30 – Kalkış saati 20:45 / İskeleye Dönüş saati 00.30

* Etkinlik düzeni ayaktadır. 
* Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numaralı ve ayaktadır.
* Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)
* Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. 
* Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.
* Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.
* Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.
* 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.
* Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.

Detaylı Bilgi İçin;
0533 205 71 85
0506 675 19 09
0532 216 26 61

- Tekne Kalkış Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 20:00, Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı İskelesi (Sortie yanı) 20:45’dir.- Tekne Dönüş Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 23:45, Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı İskelesi (Sortie yanı) 00:30’dur.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numaralı ve ayaktadır.- Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)- Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. - Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.- 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.- Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.- Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için 0506 675 19 09, 0533 205 71 85, 0532 216 26 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT