Dennis Ferrer

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Nisan 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Discorium

Ücret: 60 TL (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Yıldız Posta Cad. Kain Sinan Pasajı, No: 38/26 Gayrettepe İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 347 13 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ Nis 15, 2011

“HEY HEY” DENNIS FERRER GELİYOR

“Hey Hey” ile dans müziği listelerini altüst eden ve uzun süre 1 numara olan Grammy ödülü adayı Dennıs Ferrer 15 Nisan Cuma günü Discorium’da...

Müzikal kariyeri ile bir klişe, bir efsane olarak bilinen ve dünyada son dönemlerde dans müzikte bir ekol olan “afro-centric house müziği”ni sırtında taşıyan bir isim ;

Dennis Ferrer…

House müziğin en saygın plak şirketlerinden Objektivity’nin sahibi olan; Dido’nun ‘Don’t Believe In Love’ isimli parçasına yaptığı remix ile Grammy ödüllerine aday olan ve Sandcastles, Church Lady, Touch The Sky, Hey Hey gibi birçok hit parçaya imza atan Dennis Ferrer, 15 Nisan Cuma günü İstanbul’un en büyük gece kulübü DISCORIUM’da Ajan İstanbul tarafindan düzenlenen etkinlikle İstanbullu müzik severler ile buluşuyor.

Dünyanın En İyi DJ’lerinden Biri Olan Dennis Ferrer; Hızla Yükselen Kariyerinde Pek Çok Başarıya İmza Attı

2009 yılında dünyanın en önemli elektronik müzik satış kanalı olan Beatport tarafından ‘En İyi Deep House DJ’i’ seçilen New Jersey’li prodüktörün aynı yılın sonunda çıkardığı ‘Hey Hey’ isimli parçası başta Avrupa ve Amerika olmak üzere ülkemizde de yabancı müzik radyo istasyonlarının en çok çaldığı parçalar arasındaki yerini uzun süre korudu. Bu parça ile Beatport ve June Download’ da En Çok Satın Alınanlarda 1. Numara oldu ve MixMag UK tarafından ‘En İyi Prodüksiyon Ödülü’ne layık görüldü.

“EN İYİ REMIX” GRAMMY ADAYI

İngiliz asıllı dünya yıldızı Dido’nun ‘Don’t Believe In Love’ isimli parçasına yaptığı remixle; dünyanın en saygın müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’de ‘En iyi Remix’ kategorisine girmeyi başaran Dennis Ferrer’in ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunmakta.

Müzik kariyerine soul ve techno soundları mixleyerek başlayan Dennis Ferrer, kısa sürede yaptığı kusursuz prodüksiyonlar ile house müziğin efsaneleri arasına girdi. 2003 yılında Jerome Sydenham’la yapmış olduğu ‘Sandcastles’ isimli parçası müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Son Of Raw, Church Lady, Touched The Sky başta olmak üzere çıkardığı birçok parçayla dans müziği arenasının en iyi djlerinin yer aldığı listelerde adından söz ettiren Dennis Ferrer; Ane Brun, Telepopmusik gibi alternatif isimlerle beraber yaptığı prodüksiyonları kendi plak şirketi olan Objektivity’den yayınladı.

Turntable, Andre Hommen ve Mert Yücel ile Isınacak
Gecede Dennis Ferrer’e eşlik edecek olan isimler ise Objektivity’nin house müziğe kazandırdığı dj / prodüktör Andre Hommen ve çıkardığı 30’un üzerinde plakla ülkemizi uluslar arası arenada başarıyla temsil eden, “Dreamer” parçasıyla Amerika ‘da 1 Numara olan Mert Yücel.

Dennis Ferrer
Hey Hey Official Music Video
Touch The Sky
Don’t Believe In Love

Dennis Ferrer
http://www.myspace.com/dennisferrer
Hey Hey Official Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=5dgimjMhAIk
Touch The Sky
http://www.youtube.com/watch?v=e_eGLZFITmk
Don’t Believe In Love
http://www.youtube.com/watch?v=9lGcnkLZCwg

uyarılar
Kapı Açılış: 22:00
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT