Derin Togar

Tarihler: 05 Mart 2009 Perşembe ~ 05 Mart 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00,Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2009 ~ Mar 5, 2009
Derin Togar 2 Aralık 1982’de ABD’nin North Carolina Eyaletinin Asheville şehrinde doğdu. Amerikalı bir annenin ve Türk bir babanın ikinci kızı olarak dünyaya gelen Derin, 3 yaşında bale, 10 yaşında modern dans, 12 yaşında tap dans yapmaya başladı. 13 yaşında latin dansı ve salon dansları yarışmalarına katıldı. Lise ve üniversite döneminde pek çok okul, şehir ve kilise korolarında bulundu ve resitaller verdi.

2004 yılında EPCASO olarak bilinen İtalya’daki Amerikan Opera Sanatçıları Kuruluşu’nun sertifika programını tamamladı. İtalya’da bulunduğu süre içinde Pavarotti gibi ünlü tenorların usta hocalarından Enza Ferrari’yle çalıştı. Bunlara ek olarak Randy Esen (2006-2008), Uğur Baburhan (2005), Prof. Paul Kiesgen (2003-2004), Claudia Pinza (2004), Ayşe Sezerman, Prof. Teresa Kubiak (2001-2003), Janis Bryant (1998-2001), Gary Mitchell (1998-2001), Julie Fortney (1888-1996) gibi isimlerden eğitim aldı. Bunun yanı sıra Julie Fortney ile 8 yıl boyunca müzikallere katıldı.

Okul süresince müzik anlamında kendisi için en önemli motivasyonun Gary Mitchell’in eşliğinde uzun süreler şarkı söylediği Madrigal Lisesi’nin okul korosu olduğuna inanıyor. “Hayatımda müzikle ilgili daha başka neler yapabilirim, ülke dışına nasıl açılabilirim” diye düşünürken 2005 yılında Indiana Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun oldu ve ardından Türkiye’ye geldi. İlk olarak Kerem Görsev ile İlhan Erşahin’in televizyon şovuna katıldı. Ayhan Sicimoğlu ile Reina ve SuAda’da, DJ Tekin ile 360’da, Kerem Görsev Trio ile Sabanı Müzesi’nde; Hakan Aysev Orkestrası’nda ve de Nardis Caz Bar’da çeşitli performanslar sergiledikten sonra Garo Mafyan’ın İstanbul Gelişim Orkestrası’na katıldı.

2006-2007 yıllarında bu orkestra ile Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde vokal olarak pek çok konser, etkinlik ve baloda görev aldı. Ardından İstanbul Jazz Center’daki “Caz Geceleri”nde sahneye çıktı. 8 Ağustos 2008 akşamı Sertab Erener-Safina Kuruçeşme Arena Konseri’nde opera solosunu söyledi. 14 Ağustos 2008’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sergilenen “Rock on Broadway” müzikalinde oynadı. Sinan Çetin’in film okulu Plato’da Ayla Algan’ın eğitmenliğinde “Çağdaş Tiyatro ve Sinema Oyunculuğu” kursunu tamamladı.

Şu sıralar Erdem Kınay ile albüm ve şarkı çalışmalarını sürdürüyor ve yakında çıkacak maxi single projesinin son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Derin’in müzik ve danstan sonra hayatta en çok sevdiği şey mutfakla uğraşmak. En büyük merakı da tatlı, pasta, çikolata ve cupcake`ler yapmak. Bir gün mutlaka pastane açmak istiyor.

Derin, müzikle ilgili becerilerini piyano çalarak ve değişik dillerde şarkı yazarak tamamlıyor. Fransızca ve İtalyanca’ya ise özel bir merakı var. Diğer uğraşlarından fırsat buldukça bu dillerdeki bilgisini ilerletmeye çalışıyor. Yurt dışında doğmuş ve pek çok kültürle iç içe büyümüş olmanın verdiği avantajla İngilizce, Türkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce gibi farklı dillerde şarkı söyleyebiliyor.

Izzy isimli Yorkshire terrier köpeğine çok düşkün. Boş zamanlarında arkadaşlarına partiler (Derin’in Cadılar Bayramı ve 1920’ler gibi temalı partileri çok ünlü), davetler ve evde ziyafetler vermeye bayılıyor (belki bir gün sizi de brunch’a çağırmasına yetecek kadar kalbine girebilirsiniz). Oldukça sosyal biri olan Derin, gezmeyi, özellikle de değişik ülkelere seyahat etmeyi çok seviyor. İlerde gerçekleştirmeyi istediği en büyük hayali bir gün tekneyle dünyayı gezmek. O günler gelene kadar da Derin’i şarkılarıyla, müzikaller / dizilerdeki rolleriyle, değişik danslarda sergilediği hünerleriyle karşımızda göreceğimiz kesin.
İyi vakit geçirmeniz dileğiyle.
www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT