Dervişan

Tarihler: 03 Mart 2010 Çarşamba ~ 03 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu Istanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2010 ~ Mar 3, 2010

Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarını yaptığı, 70’lere damgasını vuran, efsane grup ‘Dervişan’ 30 yıl sonra, yeniden bir arada. 1974’e kurulan ve 78’e kadar birçok müzisyenin katılıp ayrıldığı grup, Karaca’nın gerek müzikalite gerekse politik duruş olarak en radikal ve başarılı döneminin yaratıcısı olarak Türk Rock tarihindeki yerini aldı. 70’lerin yükselen politik ortamında, dinleyicisini bozuk düzene, yoksulluğa, eşitsizliğe karşı birleşmeye çağıran Dervişan’ın başarısı; müzikal kalitesini içeriğinin altında ezdirmeden unutulmaz şarkılara imza atabilmesinde yatıyordu. ‘Tamirci Çırağı’, ‘Namus Belası’, ‘Yoksulluk Kader Olmaz’, ‘Nem Kaldı’, gibi hitlerin yapıldığı Dervişan dönemi, eski gruptan davulda Sefa Ulaştır ve bas gitarda Hami Barutçu’ya klavyede bir başka efsane isim İskender Paydaş ve vokalde Kavimhan’dan Levent Baki’nin katılmasıyla yeniden başlıyor!

Progressive Rock tarihimizin yüz akı Dervişan’ın şarkılarını sahibinin sesinden dinlemek isteyenler 3 Mart Çarşamba akşamki konseri sakın kaçırmasın.

Vokal: Levent Baki
Bas gitar: Hami Barutçu
Klavye: İskender Paydaş
Davul: Sefa Ulaştır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT