Derya Türkan, Enver Izmaylov featuring Jarrod Cagwin, Eric van der Westen

Tarihler: 22 Mart 2012 Perşembe ~ 22 Mart 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 34.00 TL - 28.50 TL - 23.00 TL - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2012 ~ Mar 22, 2012

Derya Türkan

1973 yılında İstanbul’da doğan Derya Türkan, İTÜ Devlet Konservatuarı çalgı bölümünü bitirdi. Eğitimi süresince İhsan Özgen ile kemençe çalışan sanatçı, yurt dışından ve yurt içinden aralarında Jivan Gasparyan, Renaud Garcia Fons, Alim Kasımov, Nasser Shamma, Bojan Zülfiakrpasic, Ross Daly, Sokrates Sinepoulos, Jordi Savall, Vincent Segal, Erkan Oğur, Şirin Pancaroğlu, Kudsi Ergüner gibi isimlerin de bulunduğu bir çok müzisyen ile çalışmalar yaptı. 1991 yılında girdiği TRT İstanbul radyosunda 2000 yılından beri kadrolu sanatçı olan Derya Türkan, Cengiz Onural ve Murat Aydemir ile beraber kurdukları İncesaz grubuyla da çalışmalarına devam ediyor.

Enver Izmaylov

1955 yılında Özbekistan’da doğan Enver Izmaylov, müzik eğitimini Fergana’da tamamladıktan sonra çeşitli yerel topluluklarla çalışmaya başladı. 1989’da Kırım’a yerleşen sanatçı, “tapping” adı verilen teknikteki ustalığıyla uluslararası arenada da ismini duyurarak aralarında John McLaughlin, Mike Stern, John Scofield, Stanley Jordan, gibi sanatçıların da olduğu birçok önemli müzisyenle çalışma fırsatı buldu. Caz, Balkan, Türk ve Kırım etkileri müziğine yansıyan Izmaylov, alışılmış kalıpların dışına çıkarak icra ettiği müziğiyle Avrupa’nın en önemli gitaristlerinden biri olarak gösteriliyor.

Jarrod Cagwin

Amerikalı müzisyen Jarrod Cagwin, 1992 yılında ünlü müzik okulu “Berklee College of Music”’e burslu olarak kabul edildi. Profesör Jamey Haddad’dan davul ve perküsyon dersleri alan Cagwin, ağırlıklı olarak Hindistan, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Brezilya’ya özgü vurmalı çalgılar üzerine çalıştı. İTÜ Devlet Konservatuarında kadrolu öğretim görevlisi olan Jarrod Cagwin, aynı zamanda Sezen Aksu’nun akustik grubunda da perküsyon çalmaya devam ediyor.

Eric van der Westen

1963 Hollanda doğumlu olan Eric van der Westen, müzik kariyerine “rock” ve “new wave” gruplarında gitar ve bas gitar çalarak başladı. Daha sonra modern caza ilgi duymaya başlayan sanatçı, zamanla kontrabasa geçiş yaptı. Yeniliklere açık vizyonu sayesinde Martin Fondse, Peter Erskine, Claudio Puntin, Jasper van ‘t Hof, Mike Mainieri, Terry Bozzio, Gary Thomas, Bob Malach, Kenny Wheeler gibi isimlerle de çalışmalar yaptı. Eric van der Westen, modern cazdan dünya müziğine uzanan geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT