Desaparecidos - Yeni Yıl Eğlencesi 360istanbul East’te

Tarihler: 31 Aralık 2011 Cumartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: 360istanbul East

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Moda / Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 542 43 50-51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2011 ~ Ara 31, 2011

Anadolu Yakasında Yeni Yıl Eğlencesi 360istanbul East’te Yaşanır!

360Entertainment Group’un Anadolu yakasının eğlence hayatını harekete geçiren mekanı 360istanbul East, yılbaşında sürprizlerle dolu özel bir program hazırlıyor. Yeni bir yılı tüm güzellikleriyle 360istanbul East’te karşılamaya ne dersiniz?

Anadolu yakasının yeni gözde mekanı 360istanbul East, şehrin en keyifli manzaralarından birini, zengin menüsü ve yeni yılın çok konuşulacak özel partisiyle birleştirerek konuklarına benzersiz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor. İster sevdiklerinizle beraber şık bir yılbaşı yemeği ve ardından muhteşem eğlencenin tadını çıkartın, isterseniz barda sürprizlerle dolu eğlenceye katılın, 360istanbul East’te yeni yılınız muhteşem bir enerji ile başlayacak. 360istanbul East’te dünya müzik listelerine damga vuran IBIZA ve Fiesta Loca parçalarıyla İtalya’dan Desaparecıdos grubu sizi yeni yılın coşkusuna hazırlayacak.

Eğer tercihiniz sevdiklerinizi ile güzel bir akşam yemeğini paylaşarak yıla başlamak ise 360istanbul East’te şık sunumu ve lezzetiyle başınızı döndürecek özel bir yılbaşı yemeği sizleri bekliyor. Yemek öncesi kokteylde içkinizi yudumlarken tadacağınız Karides Tartar, Somon Havyar ve Mavi Yengecin tadı iştahınızı açacak ve başlangıç olarak Doğu-Batı Somon’un lezzetine doyamayacaksınız. Ana yemekte kendinizi Kalkan Balığı ya da Dana Kaburga’nın lezzetine bırakacak ve yıla tatlı başlamak için ise Maskeli Baloda Çikolata’ya kendinizi kaptıracaksınız.

"Desaparecidos, 360istanbul East'e geliyor! "IBIZA” diyerek bütün dünyayı dans ettiren, ardından "Fiesta Loca" ile Avrupa müzik listelerinde zirveye oturan Desaparecidos, tüm sevilen parçalarını 360istanbul East’te coşkulu bir gece için çalacaklar. Jordana Tribute canlı vokal performansı, DJ K-Billy, DJ Quetta, DJ Babyface ve büyüleyici dans şovlarıyla yeni yılı hak ettiği gibi karşılamak için 31 Aralık gecesi 360istanbul East’te yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT