Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Tarihler: 06 Mayıs 2012 Pazar ~ 06 Mayıs 2012 Pazar - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 97.00 TL, 2. Kategori - 87.00 TL, 3. Kategori - Tam 71.50 TL İndirimli 61.50 TL, 4. Kategori - Öğrenci 22.50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2012 ~ May 6, 2012

Maria JoãoPires’in sağlık sorunları nedeniyle yer alamayacağı Deutsche Kammerphilharmonie Bremen’in Mayıs ayında İş Sanat’ta vereceği konserin solistiünlü Fransız piyanist David Fray oldu.

Mayıs ayındaki DeutscheKammerphilharmonie Bremen konserinde solist değişikliği

Deutsche Kammerphilharmonie Bremen’in 6 Mayıs Pazar akşamı İş Sanat’ta vereceği konserinde solist olarak yer alacağı duyurulan Maria JoãoPires, sağlık sorunları nedeniyle konsere katılamayacak. Pires’in yerini günümüzün tartışmasız en iyi piyanistlerinden Fransız virtüöz David Frayalacak.

Konserin daha önce açıklanan programında ise herhangi bir değişiklik olmayacak. David Fray, sadece etkileyici müzikalitesi ve tekniğiyle değil, aynı zamanda yaratıcı ve duyarlı yorumlarıyla tartışmasız bir şekilde günümüzde Fransa’nın klasik müzik dünyasına armağanlarından biri. Bach/Boulez CD’si için BBC Müzik Dergisi tarafından "2008 Yılının Yenisi" dalında “Jüri Özel Ödülü” verilen Fray aynı zamanda "Victoires de la Musique 2010” ödülüne de layık görüldü. Sanatçıya Alman Kayıt Akademisi tarafından Kammerphilharmonie Bremen ile Bach konçertolarının ‘etkili’ icrasından dolayı “Yılın Enstrümancısı – Piyano” kategorisinde ikinci kez ECHO Classic 2009 ödülü verildi. Günümüzün önde gelen orkestralarıyla düzenli olarak bir araya gelen David Fray, Riccardo Muti, Kurt Masur, ChristophEschenbach, Esa-PekkaSalonen, JaapvanZweden, YannickNézet-Séguin, John Axelrod ve Daniele Gatti gibi pek çok seçkin şefle çalıştı. Aynı zamanda aktif bir resital sanatçısı olan Fray, sayısız defa Avrupa, Amerika ve Asya’daki en prestijli konser salonlarında konserler verdi.

Fray’in konser verdiği konser salonlar arasındaThéâtredes Champs-Elysées, Théâtredu Châtelet, Paris’teki Louvre Auditoriumve Cité de la Musique; Cenevre’deki Victoria Hall; Barselona’daki Palau de la Musica; Montreal’deki Palace of Arts; Amsterdam’daki Concertgebouw, Kyoto’daki AltiHall; Essen’dekiPhilharmonie; Brüksel’deki Palaisdes Beaux-Arts, Londra’daki Wigmore Hall ve Viyana’daki Musikverein bulunuyor.

2007 yılından beri ayrıcalıklı bir Virgin Classics sanatçısı olan David Fray Mayıs 2007’de piyasaya çıkan ilk kaydını Bach ve Boulez’e adadı. Belçika’daki Le Soir ve İngiltere’deki London Times gazeteleri bu kaydı “yılın en iyi kaydı” olarak duyurdu. 2008’de piyasaya çıkan ve büyük beğeni toplayan ikinci CD’si, Deutsche Kammerphilharmonie Bremen ile birlikte kaydettiği Bach’ın dört klavsen konçertolarını içerdi. Sanatçının 2009 çıkışlı üçüncü albümü Schubert’in Moments Musicaux ve Impromptu’larına ithaf edildi. Fransa’daki La Roqued'Anthéron Festivali’nde gerçekleştirdiği Schubert’in Wanderer Fantasy icrası Ideale Audience etiketiyle DVD formatında piyasaya sürüldü.

Aralık 2008’de Alman / Fransız televizyonu ARTE +7 David Fray hakkında “David, Johann Sebastian Bach kaydediyor” adlı bir saat uzunluğunda bir belgesel yayınladı. Bunun ardından belgesel ayrıca üç konçertonun icrası eklenmiş olarak DVD formatında da piyasaya çıktı. Solist değişikliği nedeniyle biletlerini iade etmek isteyen izleyiciler biletlerini 30 Mart 2012 tarihine kadar Biletix satış noktaları ile İş Sanat Kültür Merkezi gişesine iade edebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT