Dezső Ránki ve Edit Klukon

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Ekim 2016 Pazartesi 31 Ekim 2016 20:30

Yer: CSO Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL 2. Kategori - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Eki 31, 2016
Ünlü Macar piyanistler, Dezső Ránki ve Edit Klukon Ankara Piyano Festivali kapsamında ilk defa 31 Ekim'de CSO Konser Salonu'nda sahne alıyor.

Altus Kültür-Sanat tarafından düzenlenen Ankara Piyano Festivali, Liszt’in 205.doğum yılında Dezső Ránki & Edit Klukon’dan çok özel bir “Liszt Gecesi” performansıyla başlıyor.
Resital Programı:

F. Liszt
*Les Préludes – Senfonik Şiir No.3
*Beşikten Mezara
*Mazeppa – Senfonik Şiir No.6,  Victor Hugo sonrası
* Liszt’in dört el için uyarlaması

ARA

**Dante Senfonisi – (Dante -İlahi Komedya Senfonisi)
**Liszt’in iki piyano için uyarlaması

1969 yılında Schumann Uluslararası Piyano Yarışması’nı kazanan ve akabinde Berlin Filarmoni Orkestrası, Londra Filarmoni Orkestrası, BBC Senfoni Orkestrası ve Amsterdam Concertgebouw Orkestrası gibi önde gelen orkestralar ve Maazel, Mehta, Solti ve Kondraşin gibi şeflerle çalışan Dezső Ránki, ve Dénes Gulyás, László Polgár, Lucia Popp ve Ruth Ziesak gibi büyük şancılarla birlikte çalışan Edit Klukon birlikte ilk defa 1985 yılında çalmaya başladılar. Mozart, Schubert, Schumann, Brahms, Debussy, Ravel, Grieg, Liszt ve Bartók gibi bestecilerin iki piyano eserlerini dağarlarında bulunduran ikili bugüne kadar anavatanları Macaristan dışında Salzburg, Torino, Milano, Münih, Paris, Londra, Lizbon, Washington D.C., Las Palmas, Sao Paulo ve Lucerne gibi önemli sanat merkezlerinde sahneye çıktılar.

- Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır. - Alkış arasında kapılar açılmaz. Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler. Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. - Konukların resital başlama saatinden en az 30 dakika önce salonda bulunmaları önerilir. - 12 yaşından küçükler alınmaz.- Mekan otoparkı ücretsizdir.- Fırsat sitelerinden indirimli satış uygulaması kesinlikle yapılmayacaktır.- Kapı açılış saati: 19:45- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser salonuna girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT