Diane Schuur - ERTERLENDİ

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 133.50 TL 2. Kategori - 93.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 60 yaş üstü bileti - 43.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Eyl 30, 2015

İki Grammy ödüllü, caz müziğin First Lady'si Diane Schuur, uzun bir aradan sonra 19 Ekim'de Türk hayranlarıyla CRR Konser Salonu'nda buluşuyor.

Vokal, piyano: Diane Schuur
Kontrbas: Ben Wolfe
Davul: Adam Pache
Saksafon: Julian Siegel

Tacoma, Washington'da doğan Diane Schuur'un cazla tanışması piyano çalan babası ve Duke Ellington, Dinah Washington plakları çalan annesi sayesinde oldu. Doğumu sonrasında çıkan bir komplikasyon sonucu görme yeteneğini kaybeden sanatçı, StanGetz tarafından Monterey Caz Festivali'nde Amazing Grace'i söylerken keşfedildi. Schuur, ilk çıkış albümü Deedles'ı 1984 yılında çıkardıktan sonra 13 yıl içerisinde GRP şirketi için ikisi Grammy ödüllü (Timeless and DianeSchuur & the Count Basie Orchestra) olmak üzere 11 albüm yaptı. Basie Orchestra ile yaptığı çalışma 33 hafta boyunca Billboard Caz Listeleri'nde 1 numara olarak kalmayı başardı. 1991'de "Pure Schuur" adlı albümü Modern Caz Listeleri'nde 1 numara oldu. 1994'te büyük blues ustası B.B. King'le yaptıkları "Heart to Heart" albümü de Billboard Listeleri'ne 1 numaradan giriş yapan ilk GRP albümü oldu. Japonya, Avrupa, Malezya, Güney Amerika'da turneler yaptı, Irving Berlin (1988) ve Ella Fitzgerald (1993) ile Carnegie Hall'de sahne aldı. 1999'da Atlantic'ten çıkan albümü Music is My Life'ın yapımcılığını efsanevi yapımcı Ahmet Ertegün üstlendi.

Concord Records'tan 2001 yılında çıkan bir sonraki albümü Swingin' For Schuur'da trompetin ustalarından Maynard Ferguson ile ilk kez çalıştı. Bu albümle dinleyicisini büyüleyen Schuur, diva statüsüne kavuştu ve bundan sonra "Cazın First Lady'si" olarak anılmaya başladı. Kasım 2002'de Schuur efsanevi besteci ve söz yazarı Barry Manilow ile bir Hollywood stüdyosunda bir araya geldi. Schuur'un etkileyici sesiyle eşlik ettiği Manilow orijinallerinden oluşan albümün yapımcılığını Manilow ve usta yapımcı Eddie Arkin üstlendi. "Midnight" adlı bu proje eski moda bir şekilde tüm müzisyenlerin beraber stüdyoya girerek tek seferde kayıt almasıyla yapıldı.

Usta ses Diane Schuur, geçtiğimiz haziran ayında yayımlanan, Frank Sinatra ve Stan Getz'a adadığı son albümünden parçalar ve kariyerinini önemli klasiklerini seslendirmek ve tüm müzikseverleri büyülemek üzere 19 Ekim'de CRR sahnesinde yer alacak.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT