Die Galopierende Zuversicht (Styro2000 vs Banggoes) - Co-Mini

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 TL - Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
14 Şubat 2009, Cumartesi
Indigo presents S.O.A.P 2010
DIE GALOPIERENDE ZUVERSICHT (Styro2000 vs Banggoes)
CO-MINI

Indigo ve S.O.A.P işbirliğiyle düzenlenen SANAYİ 2010, 14 Şubat’ta elektronik müzik severlerin yakından tanıdığı Styro2000 ile Banggoes’u live projeleri “Die Galopierende Zuversicht” ve Co-mini’yi DJ setiyle ağırlıyor.

Styro2000 global bir DJ olmasının yanı sıra, Zürih merkezli efsanevi bağımsız techno label’ı Anarres’in kurucularından. Elektronik müzik henüz popülerleşmemişken, diğer bir deyişle Terminatör teknonun en büyük ikonuyken sınırları olmayan mzüik anlayışı ve stiliyle ismini kitlelere duyurdu.

Banggoes ise ses üretimi üzerine kafa patlatan bir DJ/prdüktör. ‘Zürich Rohstofflager’, ‘Spider Galaxy’ ve ‘G17’ kulüplerinde resident DJ’lik yapan Banggoes, aynı zamanda sahibi olduğu Hugofilm ve Zentralton Gmbh film stüdyolarında ses operatörlüğü ve müzisyenlik de yapmakta. Tekno’nun yanısıra breakbeat plakları da döndürmekten hoşlanan Banggoes’dan beklenebilecek tek şey beklenmeyenin gerçekleşmesi olabilir.

Styro2000 ve Banggoes, 2000 yılında Zürih’te küçük bir kulüpte başlattıkları ve büyük yankı uyandıran “Die Galopierende Zuversicht” şeklindeki telaffuzu imkansız isimli projeleriyle bir çok kulüp ve festivalde kitleleri çılgına çevirdi. Kitlenin tepkilerine göre gelişen ve tamamen emprovize ilerleyen setleri, kendi ürettikleri müzik aletlerine drum machine ve synthesizer eklenmesiyle oluşan bir masa dolusu ekipman yığınından çıkıyor. Dans pistini alevlendiren reçetenin içeriğini ise güçlü davul ve perküsyon ile funky basların, bir tutam acid katkılı minimalistik melodilerle birleşmesi oluşturuyor.

Indigo ve S.O.A.P, müzik severleri 14 Şubat gecesi üzerlerinde kalmış tozları hep beraber üfledikten sonra gerçek tekno ve saf elektronik müziğin parıltısına beraber tanık olmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT