Digitaria (Hot Creations, BRA)

Tarihler: 19 Eylül 2014 Cuma ~ 19 Eylül 2014 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2014 ~ Eyl 19, 2014

Elektronik müziğe yeni bir soluk getiren Brezilyalı ikili Digitaria, 19 Eylül'de Cue İstiklal'i sallamaya geliyor.

Digitaria’nın arkasındaki iki isim Daniela Caldellas ve Daniel Albinati 2004 yılından beri birlikte müzik yapıyor. Çeşitli türlerden etkilenerek dans müziğinde denemeler yapan Brezilyalı ikili oldukça güzel ve alışılmadık melodiler yaratma konusunda epeyce başarılı. Müziklerinin arkasındaki felsefe ise yıllardır değişmiyor; onlara göre elektronik müziğin sınırları olmamalı, önemli olan tek şey yaratıcılık ve hisler.

2006 yılında Alman Gigolo Records’tan yayınladıkları ‘Teen Years’ın büyük bir başarıya ulaşmasından sonra ilk albümlerini yayınlayan Digitaria, çıktıkları Brezilya ve Avrupa turundan sonra seslerini daha da geniş bir kitleye ulaştırmayı başarırlar. 2011 yılında Jamie Jones ile tanışıp kendisiyle yayınlanmamış parçalarını paylaşmaları ise Digitaria’nın müzikal kariyerinde bir dönüm noktası olarak adlandırılabilir. Öyle ki, kısa süre sonra Funky Fat ile yayınladıkları Masochist adlı EP’leri ile Hot Creations bünyesine girip dünyanın birçok yerindeki dj’lerden destek alırlar ve müzik listelerinde hızlıca yükselirler. Çok geçmeden Alman ikili Adana Twins ile ortak yayınladıkları ‘Reaction’ adlı parça da aynı kaderi paylaşır.

Kariyeri boyunca dünyaca ünlü kulüplerde ve festivallerde performans gösteren, ve son olarak Temmuz ayında yine Hot Creations’tan ‘Night Falls Again’ adlı bir albüm, bir de ‘Favourite Addiction’ adlı bir EP yayınlayan Digitaria, yoluna emin adımlarla devam ediyor!

http://soundcloud.com/digitaria

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT