Dimitri Vangelis & Wyman

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 28 Kasım 2015 Cumartesi 28 Kasım 2015 21:00

Yer: garajistanbul

Ücret: -İndirimli dönem bilet fiyatıdır. - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 28, 2015
Dimitri Vangelis & Wyman, 28 Kasım'da garajistanbul sahnesinde...

Tomorrowland, Amsterdam Music Festival ve Ultra Music Festival gibi büyük festivallerde performans sergileyen isveçli Dimitri Vangelis & Wyman; Steve Angello ve Tiesto gibi büyük isimler ile beraber gerçekleştirdiği çalışmalar ile de elektronik dans müziğine damga vurmdular. Son yıllarda gerçekleştirdikleri çalışmalarını Size Records ve Sony Music gibi önemli plak şirketlerinden yayınlayan ikili, özellikle Steve Angello ile birlikte yarattiklari ‘Payback’ ile uzun zaman unutulmayacak bir çalışmaya imza attılar.

Şimdiye kadar katıldığınız diğer bütün elektronik müzik etkinliklerini unutun. Senelerdir gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ile elektronik müzikseverlere unutulmaz geceler yaşatan Beat The Night; yepyeni konsepti ve unutulmayacak atmosferi ile 28 Kasım Cumartesi gecesi müzikseverleri Taksim’in en popüler mekanlarından olan garajistanbul’da ağırlayacak.

Dimitri Vangelis & Wyman’in ev sahipliğini yapacağı gecede ikiliye eşlik edecek diğer dj'ler ise; Cielo, Furkan Kurt ve Kerem Tekinalp olacak.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik girişinde bilet ve kimlik kontrolü yapılacaktır.- garajistanbul ve Beat The Night organizasyon yetkilileri tarafından etkinliğe uygun görülmeyen katılımcılar, bilet iadeleri gerçekleştirilerek etkinlik alanına alınmayacaklardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT