Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike

Tarihler: 07 Temmuz 2017 Cuma ~ 07 Temmuz 2017 Cuma 07 Temmuz 2017 16:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Deluxe - 275.00 TL Standart - 134.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2017 ~ Tem 7, 2017
2015 yılında Top 100 DJs World Tour kapsamında İstanbul’daki ilk performanslarına imza atan Belçikalı ikili Dimitri Vegas & Like Mike, 7 Temmuz’da Smash the House İstanbul ile KüçükÇiftlik Park’ta!

Dans müziğin en büyük DJ ve prodüktörlerinden Dimitri Vegas & Like Mike’ın tüm dünyayı dolaşan konsepti "Smash the House” ile unutulmaz bir etkinliğe hazır mısınız?

DJ Mag Top 100 DJs listesinin 2 numarasında yer alan Tomorrowland’in “resident” DJ ikilisi Dimitri Vegas & Like Mike’ın muhteşem geri dönüşünün yanı sıra MATTN, Mike Williams, Tom Staar, Tony Junior ve Arem Özgüç’ün performanslarına sahne olacak olan “Smash the House”, 7 Temmuz Cuma günü tam 8 saat sürecek muhteşem bir şovla KüçükÇiftlik Park’ta sizlerle!

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Son derece enerjik setlerinin yanı sıra muhteşem sahne performanslarıyla binlerce kişiyi kendilerine hayran bırakan dünyanın 2 numaralı DJ ikilisi Dimitri Vegas & Like Mike, iki yıl aradan sonra bir kez daha İstanbul’da!

MATTN
Son yıllarda gösterdiği başarılı performansları ve hit şarkıları ile pek çok festivalin ve Smash the House sahnelerinin vazgeçilmez ismi haline gelen MATTN, 7 Temmuz’da Dimitri Vegas & Like Mike’a eşlik edecek isimlerden yalnızca bir tanesi.

MIKE WILLIAMS
Henüz genç yaşında yayınladığı hit şarkıları sayesinde Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Oliver Heldens gibi pek çok efsane ismin ve binlerce elektronik müzikseverin dikkatini çekmeyi başaran Hollandalı DJ Mike Williams, ilk Türkiye performansı ile Smash the House İstanbul’da!

TOM STAAR
House müzik türünün en büyük temsilcilerinden, “Groove Ustası” olarak bilinen Tom Staar, Smash the House İstanbul’un en hareketli setlerinden birine imza atmaya hazır!

TONY JUNIOR
Enerji dozajı hayli yüksek sahne performansları ile her geçen gün hayran kitlesini daha da genişleten Tony Junior, 7 Temmuz’da şüphesiz en enerjik setlerinden bir tanesini de İstanbul için sergileyecek! 

AREM ÖZGÜÇ
Türkiye’nin en yetenekli ve başarılı DJ/prodüktörlerinden Arem Özgüç, İzmir ve İstanbul’daki Life in Color’da gerçekleştirdiği unutulmaz performanslarının ardından bu kez Dimitri Vegas & Like Mike ile aynı sahneyi paylaşacak!


Deluxe Alan:
Etkinlik alanı içerisinde ayrıcalıklı görüş açısına sahip Deluxe alan bulunacaktır. Deluxe Alan bilet sahipleri ayrıcalıklı giriş ve alan hakkının yanı sıra, standart alan içerisinde de serbest dolaşım imkanına sahiptirler. Deluxe Alan biletleri ücretsiz yiyecek – içecek servisini kapsamamaktadır.

Önemli Not:
Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Her yaştan kişi bilete tabidir.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT