Dinamo Public Order

Tarihler: 04 Kasım 2016 Cuma ~ 04 Kasım 2016 Cuma 04 Kasım 2016 22:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2016 ~ Kas 4, 2016
Yayın hayatına başladığı 2003 yılından bu yana günümüz elektronik/alternatif müzik sahnesinin en iyi ve en yeni örneklerini dinleyicileriyle buluşturan dinamo.fm, #studio’ya taşınıyor! Radyo kanalının üç önemli DJ’i Arman Akıncı, Agentorange ve Barış Bergiten 4 Kasım’da #studio’da!

Analog ve organic sound’uyla sizi Detroit ve Chicago House'tan Minimal Techno’ya uzanan bir yolculuğa çıkaran Arman Akıncı, yeni akım Detroit, Lo-fi Sound’unun İstanbul’daki temsilcisi olarak anılıyor. 10 seneyi aşkın bir süredir dinamo.fm’de “Armanqrtachure" isimli programıyla her hafta farklı kayıtlar yayınlayan Arman Akıncı'nın Aportrait adı altındaki ilk albümü, 2017 Ocak ayında Memoire Affective’den çıkacak.

Agentorange’ın DJ’lik kariyeri, ününün hızla yayılması ile Scene, Godet, Nuclub, Indigo ve Crystal gibi İstanbul’un gözde kulüplerine kadar yayıldı. Radar Live ve Dinamo 103.8’in yaratıcılarından biri olan Agentorange’ın setleri genel olarak rock’n roll hissinin ağır bastığı break’ler, techno ve electro’nun karışımından meydana geliyor.

Dinamo.fm’in en önemli isimlerinden biri olan Barış Bergiten; deep house, deep tech house ve techno şarkılara yer verdiği setleri ile İstanbul’un en önemli gece kulüpleri ve festivallerin vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı.

Dinamo.fm’in üç önemli ismi Arman Akıncı, Agentorange ve Barış Bergiten’in #studio’da bir araya geleceği 4 Kasım gecesi, uzun ve hareketli bir partiye dönüşecek!

- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT