Diskoturka Night

Tarihler: 24 Nisan 2009 Cuma ~ 24 Nisan 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Studyo 54

Ücret: 20,00 TL - 1(bir) içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Stüdyo 54 Gişe

Adres: Cihangir Mh. Sıraselviler Cd. No: 63/B Cihangir İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 31 36 - www.studyo54.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2009 ~ Nis 24, 2009
Artık her hafta bir yerlerde Eski 45`liklerle nostalji partileri yapılıyor. Ama içlerinden bir tanesi başından beri hepsinden farklı olarak Türk pop tutkunları tarafından çok tutuluyor. Çaldığı herkesten farklı şarkılar ve özenli playlistiyle son yılların en kalabalık Türkçe pop partisi DİSKOTURKA yoğun istek üzerine bir kez daha Studyo54`te !!

Renkli-resimli, dünden bugüne Türkçe Pop partisi: DİSKOTURKA
70`ler deyince aklınıza ne geliyor? Bol paça pantalon mu geniş kravat mı? Kaçak mı Dallas mı, Bonanza mı? Anadol mu Murat 124 mü? Hey Dergisi mi, Ses dergisi mi? Ajda Pekkan mı Tanju Okan mı? 80`ler deyince aklınıza ne geliyor? Kara Şimşek mi Mavi Ay mı? Voltron mu, Clementine mi? Eurovision mu, Cenk Koray`lı Pazar Stüdyosu mu, Perihan Abla mı? Samantha Fox mu, Michael Jackson mı, Madonna mı? Vatka mı, kalın kaşlar mı?

Ya 90`lar deyince aklınıza ne geliyor? Yalan Rüzgarı mı, Evimiz Hollywood`da mı? Bizimkiler mi, Mahallenin Muhtarları mı? Tetris oyunu mu, oduncu gömleği mi? Bir Başka Gece mi, Salı Pazarı mı? Ninja Kaplumbağalar mı, Thunder Cats mi? Siyah beyaz TRT yıllarından renkli ekrana geçtiğimiz bütün o güzel yıllar, dönemlerine ait en güzel şarkılar eşliğinde bu eğlenceli partide! Ayla Dikmen`den Semiramis Pekkan`a, Beyaz Kelebekler`den Cici Kızlar`a, Nilüfer`den Erkin Koray`a, Gökben`den Barış Manço`ya, Sezen Aksu`dan Tarkan`a, Mirkelam`dan Hande Yener`e, Murat Boz`dan Hadise`ye, Türk popunda tüm zamanların bütün kahramanlarından 70`lerden 2000`lere dinleyip sevdiğimiz bütün güzel şarkılarla Türk pop müziği resmi geçidi 24 Nisan Cuma gecesi DİSKOTURKA`da!

Doyasıya dans etmek ya da barkovizyonda eski kliplere dalıp gitmek size kalmış...
DJ setleri başında Türk pop müziğinin 2 uzmanı; Radyo programcısı DJ Olcay Tanberken ve müzik editörü DJ Deniz Değerli
Biletler Biletix`te ve parti gecesi kapıda !!
DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken, daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..

Detaylı bilgi almak, Stand ve Loca rezervasyonu yaptırmak için; 0212 243 31 36 - 0536 687 11 04 - 0506 318 90 99

1(bir) içki dahil
18 yaş sınırı vardır.
Kapı açılış saati 22:00’dir.
Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT