DJ Arkın Allen feat. Onur IL

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Tam: 35,00 TL - Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

16 Nisan Cumartesi - DJ Arkın Allen feat. ONUR IL

Uzun yıllardan beri DJ ARKIN ALLEN olarak performans sergilememiş olan nam-ı diğer Mercan Dede uzun bir aradan sonra Nissan JUKE sponsorluğunda Bronx Pi Sahne’de! Onur İl ile birlikte hazırladıkları özel performanslarıyla 16 Nisan gecesi dinleyicileri unutulmaz bir gece bekliyor!

1966 yılında dünyaya gelen Arkın, ney, bendir, davul ve vokal eğitimleri aldıktan sonra kendi tarzını yaratıp, doğu ve batı müziğini harmanlayarak dünya çapında bir üne sahip oldu.

Kendi plak şirketi Sugarmon`dan çıkan complation albümü “OM” ile başlayan 22 yıllık DJ’lik yaşamında yayınlanmış 200’den fazla remix ve single parçası bulunuyor. Eserleri, Interchill, Sony, Dragonfly, Michino gibi dünyaca ünlü plak şirketleri tarafından Kuzey Amerika ve Avrupa’da dağıtıldı.

Aralarında, Danny Tenaglia, Swan Vath, Ninja Tunes/ Cold Cuts, Derrick May, Jeff Mills, The Orb ve Derrick Carter gibi birçok ünlü ismin bulunduğu DJ’ler ile birlikte sahne alan Arkın Allen, kendi parçalarından oluşan Tribal Techno`dan Drum&Bass’a kadar geniş bir underground müzik yelpazesindeki solo albümü "Fusion Monster"ı Numoon etiketiyle Nisan 2004`te piyasaya çıkardı. Yerli ve yabancı birçok festivalde performans sergilemiş olan DJ Arkın, Montreal Diversite festivalinde 200.000 kisilik bir dinleyici kitlesine seslendi.

DJ’liğinin yani sıra 9 ayrı isim altında müzik çalışmalarına devam eden sanatçının Mercan Dede ismi altındaki "dünya muziği" projelerinin yanı sıra yaşadığı şehir olan Montreal’deki Budha Land stüdyosunda multimedia, sound installation ve resim çalışmaları devam etmektedir.

18 yaş sınırı vardır.
Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
Konser düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT