DJ Assad

Tarihler: 25 Aralık 2011 Pazar ~ 25 Aralık 2011 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Supperclub

Ücret: 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Supperclub

Adres: Muallim Naci Cad. No: 65 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 261 19 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2011 ~ Ara 25, 2011

Supper Club R&B partileri tüm hızıyla devam ediyor.R n B in Bed kapsamında Aralık ayı özel performans konuğu ünlü Fransız Dj ve Prodüktör Adam Assad Adam aka DJ ASSAD oluyor.Sabah 7'den akşam 8'e number1 fm dinle yarışmalara katıl , yüzlerce bilet kazanan şanslı kişilerden biri de sen ol.

DJ ASSAD aka Assad Adam

Çocukluğundan beri müzik ile uğraşan DJ Assad,DJ Milouz ile beraber üniversite çağlarında radyoda konsept olarak ROYAL MIX isimli programını yapmaya başladı.Her cumartesi gecesi gerçekleşen programda gerçekleştirdiği değişik mix tarzıyla radyo shovunu her hafta yeniden doğmuş olarakgerçekleştiriyor.2002 -2006 tarihleri arasında Fun Radio'da aynı programı gerçekleştirdi.Fransanon en hatrı saılıyr radyolarında her zaman popüler olan DJ Assad yaptığı yeni remix ve single ları ile popülerliğini her zaman korumayı başardı.Buna paralel olarak Fun Radio Fransa'da yaptığı 3 adet başarılı çalışması ile adını sık sık bahsettirmeyi başardı.

-2009 Yılında ilk çıkış parçası "For Your Eye" ile özellikle yazın başarı kazandı.2010 yılında gerçekleştirdiği turne ile aynı anda yayınladığı Playground isimli albümü büyük başarı elde etti. Bu turnede Big Ali ,Vincent Brasse,Willy William ve Greg Parys yine adından çok söz ettirdi.3. Single'ı olan "So Far Away" ile Dans listelerinde yine hızlı bir şekilde üst sıralarda yerini aldı.2011 yılında çıkardığı son single'ı DJ Assad FT Gilles Luka & Nadia Lindor - See u Again kendi tarzı dışında House müziği ilede yakından ilgilenip onun yılı olacağa benziyor.

Single

DJ Assad ft Nadia Lindor So far
DJ Assad ft Big Ali & Willy William Playground
DJ Assad ft Vincent Brasse For Your Eyes
DJ Assad Feat Greg Parys Come On Everybody
DJ Assad & DJ Milouz ft Wreckid & Kyle Just Dance
DJ Assad vs Maradja Summer Lovin'

Fiyata 1 içecek dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT