DJ Banyosu

Tarihler: 09 Aralık 2011 Cuma ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: Arkaoda

Adres: Kadife Sokak No:18/A Kadyköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 02 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2011 ~ Ara 10, 2011

Yerli Ve Yabancı Dj’ler, Jameson Irish Whiskey Ana Sponsorluğunda 9-10 Aralık’ta Müzik Severlerle Buluşuyor…

Jameson Irish Whiskey, “Herkes İçeri” sloganıyla soğuk kış günlerini ısıtacak müzikler eşliğinde herkesi DJ kabini önüne davet ediyor.

Her biri tanınmış teknikleri ve hazırladığı setlerle kabin önlerinde kalabalıklar yaratan yerli ve yabancı DJ’ler, “DJ Banyosu” etkinliğiyle 9-10 Aralık 2011 tarihlerinde Kadıköy’ün sevilen mekânı arkaoda’da biraraya geliyor.

Müzikseverlerin müthiş buluşmasına sahne olacak “DJ Banyosu”, Jameson sponsorluğunda, dergi ve organizasyon ekibi Bant Mag.’in önderliğinde gerçekleşiyor.

İki gün boyunca yerli ve yabancı yaklaşık 10 DJ’in yer alacağı etkinlikte; dünyaca ünlü plak şirketlerinin DJ’leri, benzersiz plak arşivine sahip isimler, sadece 45’lik çalanlar, yeni teknolojileri set’lerine dâhil edenler, canlı remiks yapanlar ve dünyanın farklı şehirlerinde çalanlar... Hepsi “DJ Banyosu”nda biraraya geliyor.

Jameson’ın renk katacağı etkinlikte yer alacak DJ’ler, kendilerine has tarzlarıyla iki gün sürecek keyifli bir seçki sunacaklar.

DJ Banyosu, 9 Aralık Cuma gecesi, Hünkar Uğur ile Emir Özer ikilisinden oluşan Çerikunda’nın unutulmuş hazineler ve live remix’lere yer verdiği set’i ile başlayacak. Türkiye ve İngiltere’de gerçekleştirdiği DJ performanslarının ardından adı drum’n’bass ile bütünleşen DJ Golem (Kaan Akay), DJ Fitz ve Biriken DJ Set (Ünal & Okan) ile sürecek olan etkinliğin ilk günü, Bengi Ünsal’ın kabin arkasında olacağı Dearhead DJ Set ile son bulacak.

Ozan Maral ile Tayfun Aras’ın plak arşivlerinden seçkiler sunduğu DEform-E DJ set, hemen sonrasında da, Kent FM ve Dinamo FM’de hazırlayıp sunduğu Overdose programı sayesinde bir kuşağın müzik zevkine yön veren, Kaybedenler Kulubü'nün efsane isimlerinden Mete Avunduk’un setiyle 10 Aralık Cumartesi günü, DJ Banyosu kaldığı yerden devam edecek.

Gecenin geri kalanını ise iki efsanevi İngiliz plak şirketi üstlenecek: Rough Trade ve Soul Jazz Records. Kurulduğu 1978 yılından bu yana yayınladığı albümlerle The Smiths, Belle & Sebastian, The Strokes gibi isimleri pop ve rock tarihine kazandıran Rough Trade, muhteşem DJ seti ile dinleyicilere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Rough Trade DJ Set’in ardından kabine geçecek Soul Jazz Records kurucusu Stuart Baker ile DJ Banyosu kapanışı yapacak.

Soul Jazz Records, 70’li ve 80’li yılların raggae, soul, funk ve dub kayıtlarından oluşan koleksiyonlar yayınlayarak geçmişte kalan bir dönemi günümüze taşıyor. Soul Jazz Records aynı zamanda pop ve elektronik müzik türlerini de alanına katarak “The World of Arthur Russell”, “The Sexual Life of the Savages” gibi ses getiren toplama albümleri de müzik severlere sunmuştur. DJ Banyosu’nun son performansını gerçekleştirecek olan Stuart Baker, Soul Jazz Records sıra dışı seçkisiyle yine farkını ortaya koyacak.

Etkinliğin diğer bir önemli tarafı ise Soul Jazz Records ve Rough Trade’in yapacağı gösterimler olacak. Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz gerçekleştirilecek gösterimler sırasında film izlemenin keyfi Jameson Irish Whiskey eşliğinde ikiye katlanacak. Cuma günü bir Rough Trade seçkisi olarak Slowdive’dan Oasis’e, Primal Scream’den My Bloody Valentine’a sayısız büyük gruba evsahipliği yapmış Creation Records belgeseli “Upside Down: The Creation Story” gösterimde olacak. Cumartesi günü ise Soul Jazz tarafından yayınlanan ve dub müziğinin tarihine ışık tutan belgesel “DUB ECHOES’’ izleyicilerle buluşacak.

arkaoda’da gerçekleşecek müzikle dolu geceleri kaçırmayın!

Program:

CUMA 9 ARALIK

19:00 - 20:00 - Gösterim: “UPSIDE DOWN: THE CREATION STORY”
20:00 - 22:00 - ÇERİKUNDA
22:00 - 23:00 - GOLEM
23:00 - 24:00 - DJ FITZ
24:00 - 01:00 - BİRİKEN DJ SET
01:00 - 02:00 - DEARHEAD

CUMARTESİ 10 ARALIK

19:00 - 21:00 - Gösterim: “DUB ECHOES”
21:00 - 22:00 - DEFORM-E
22:00 - 23:00 - METE AVUNDUK
23:00 - 00:30 - SOUL JAZZ RECORDS DJ SET
00:30 - 02:00 - ROUGH TRADE DJ SET

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT