DJ Cam

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Nisan 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 35,00 TL - Öğrenci: 30,00 TL, Konser günü Tamirane’de: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tamirhane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:1 Haliç, Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09 - www.tamirane.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 16, 2010

DJ Cam

Kapı Açılış: 22:30
Fransa’nın tartışmasız en önemli DJ, prodüktör, remix üstatlarından biri olan DJ Cam, Miller`ın katkılarıyla 16 Nisan Cuma akşamı Tamirane’de. Electronica, Caz ve kendi deyimiyle Abstract Hip Hop arasında gidip gelen tarzıyla bilenen DJ Cam, eğlencesi ve müzikalitesi yüksek bir DJ performansı sergileyecek.

15 yıldır müzik dünyasında yaptığı çalışmalarla Avrupa, Amerika ve Japonya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hayran kitlesi olan DJ Cam, Electronica, Caz ve Hip Hop arasında gidip gelen tarzıyla sayısız albüm ve single’ın yanı sıra, Café de Pres Saint Germain albümlerinde de besteleri bulunan DJ Cam, Serge Gainsbourg, Michael Jackson, Cypress Hill, Miles Davis, Macy Gray, Jean Michel Jarre gibi tanınmış isimlerin bestelerine yapmış olduğu remix’lerle de tanınıyor.

Zaman zaman Hip Hop’tan uzaklaşarak Caz, Easylistening gibi müzik türlerine ağırlık verdiği besteler de yapan DJ Cam’in, yıllar içerisinde ilk aşkı olan Hip Hop’a geri dönüş yaptığını görüyoruz. Hip Hop’u enstrümantal melodilerle harmanladığı müziğine “Abstract Hip Hop” adını veriyor.

Caz ve Hip Hop ağırlıklı ilk plağı "Underground Vibes"dan (1994) sonra, Sony çıkışlı "Substances" albümüyle daha geniş kitlelerin dikkatini çekerken, 1997’de !K7 çıkışlı DJ Kicks için bir çalışma yaptı. Takip eden "The Beat Assassinated" ve "The Loa Project" isimli albümlerinde yine köklerine dönerek Abstract Hip Hop ezgili albümler çıkardı. 2002’de çıkan "Soulshine" albümü büyük alkış toplarken, albümde yer alan "Summer in Paris" parçası single olarak dünya çapında 1.000.000’un üzerinde satış elde etti. Takip eden önemli çalışmaları "Liquid Hip-Hop" (2004), “My Playlist” (2005) ve DJ Cam Quartet olarak çıkardığı “A Rebirth of Cool” (2007) oldu. 2010’da çıkması planlanıp, merak beklenen “Seven”ın ilk single’ı ise “Love” geçtiğimiz aylarda müzik piyasasına çıktı.

Miller katkılarıyla gerçekleşecek DJ Cam performansı, eğlencesi ve müzikalitesi yüksek, ustaca kurgulanmış bir performansa sizleri tanık ederken, dans etmek isteyenler için de kaçırılmaması gereken bir gece.
www.inflamable.com
www.myspace.com/djcamrecall
Bilgi için : www.tamirane.com
info@tamirane.com
0212 311 73 10
0530 936 65 66

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT