DJ Can Hatipoğlu

Tarihler: 10 Nisan 2009 Cuma ~ 10 Nisan 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Studyo 54

Ücret: Biletixte 20 YTL ( 1 İçecek Dahil )

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Stüdyo 54

Telefon: 0212 243 31 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2009 ~ Nis 10, 2009
10 Nisan Cuma SAAT: 22:00 - 04:00
DJ CAN HATİPOĞLU İLE İLK KEZ TÜRKÇE POP @ STUDYO 54

Can Hatipoğlu ile ilk kez müthiş bir türkçe pop gecesi ziyafetine hazır mısınız?
Mimar sinan üniversitesi grafik tasarımı bölümünü bitirmiş, house- latin house- tribal- techhouse turu parçalarla, inanılmaz çekici bir ortam oluşturan ve bu sayede dinleyicelere kendilerini ister istemez müziğin ritmine uymuş dans ederken bulduran son dönemlerin en popüler DJ / Producer’larından DJ Can Hatipoğlu müthiş bir Türkçe pop gecesi ile karşımızda olacak!!!

1988’den beri Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden ve Producerlarından olan ayrıca yabancı müziklere yaptığı başarılı mixlerle tanınan Can Hatipoğlu bu kez türçe şarkılara yaptığı etkiliyici mixlerinin performansını sergileyeyip ille de Türkçe diyen müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatmak için STUDYO 54 sahnesinde olacak..

Aşk Dediğin Laftır, Dünya Dönüyor ya da Sev Kardeşimle 70`lere; Uykusuz Her Gece, Ele Güne Karşı ya da Petrolle 80`lere; Hadi Bakalım, Sakin Ol ya da Şıkıdımla 90`lara; Kuzu Kuzu, Romeo ya da Düm Tek Tekle 2000`lere; Türk pop müziklerin en orjinal halleri ve en değişik mixleri bu partide!!!

10 Mart 2009 Cum gecesi 22:00’de başlayıp, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan bu organizasyon; İstanbul Cihangir`de kapılarını açan STUDYO 54 müdavimleri ve yüzlerce CAN HATİPOĞLU hayranının katılımı ve eğlence sever ile gerçekleşecek..
DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken, daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT