DJ Deep

Tarihler: 24 Ağustos 2013 Cumartesi ~ 24 Ağustos 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Suma Beach

Ücret: 60.00 TL, öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2013 ~ Ağu 24, 2013

DJ Deep (Deeply Rooted House . FR) // Ryan Elliott (Ostgut Ton . DE)
Mr. Ties (Homopatik . DE) // Evrim (WUC . TR)

Suma Beach müzik yönetimi olarak uzun zamandır beklediğimiz tarihlerden biri sonunda geldi çattı. Bu Cumartesi Avrupa dans müziğinin derinliklerine iniyoruz ve disco, techno ve house müziğin dahi arşivcilerini büyülü ormanımıza konuk ediyoruz.

Kendi projesi olan Deeply House Records etiketiyle Kerri Chandler ve Franck Roger gibi dev isimlerin parçalarını yayınlayan ve yeraltı house ve techno’sunun “gerçekten” en başarılı disc jokey’lerinden biri olan DJ Deep gecemizin ağır topu. Deep öncesinde ise setlerinde Detroit ve Berlin sound’larını birleştiren, hepimizi dans ettirmeye yemin etmiş Panoramabar resident’ı Ryan Elliott ve Berlin’in en iyi saklanan sırlarından biri olan Homopatik partilerinin yaratıcısı Mr. Ties bu yazın en büyük müzik ziyafetini sunmak için hazrılanıyorlar. Kapanış performansı ise bu gece için özel olarak hazırladığı setiyle ele başımız Evrim’den geliyor.

Kapı Açılışı: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT