DJ Frizzee (From Germany) Live Performance

Tarihler: 29 Ekim 2010 Cuma ~ 29 Ekim 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Rıddım

Ücret: Ayakta: 30,00 TL , Stand (5 Kişilik): 350,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Rıddım

Adres: Sıraselviler Cad. No: 53/A Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2010 ~ Eki 29, 2010

Dj Frizzee, doksanlı yılların başında kardeşi Bora ile birlikte başladı müzik piyasasındaki DJ’lik serüvenine. Önceleri yalnızca Cd’lerle çalışan DJ Frizzee, bu işin plak olmadan yürümeyeceği görerek kısa sürede işin inceliklerini öğrenmeye başladı. Kardeşinin de desteği ile kendine özgü bir stil geliştiren Dj Frizzee, on yılın sonunda Rnb ve HipHop’dan Dancehall zu House’e kadar geniş bir yelpazede kendi imzasını taşıyan çalışmalar yaptı.

DJ Frizzee, Avrupanın önde gelen plak VE DJ şirketi BOOGIENESS RECORDS şirketinin sahibi olan ve Avrupanın en önemli DJ leri arasında yer alan RICH BOOGIE tarafından 2000’li yılların başından itibaren keşfedilerek musik piyasasına kazandırıldı.

DJ Frizzee, 2002-2006 yılları arasında Münster ve Bielefeld çevresinde disko ve gece aleminin aranılan DJ’lerinden biri oldu. Geride kalan 10 yılın ardından DJ Frizzee, yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce diskoda yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Çalışmalarına ilk günki heyecanla devam eden DJ Frizzee, yeni dünyaların keşfine hazır.

Çalıştığı ve çaldığı sanatçılar: Ryan Leslie, City High, Black Buddafly, Fatman Scoop, Horace Bron, K-Young, Loon, Next, Lumidee, Montell Jordan, Horace Brown, SWV, Bilal, Rmx Crew, Secure, Shai, Puplic Annoucement, Darnell, Outlawz, Linda Carriere, Sat-R-Day.

Radyo Fenomen sponsorluğunda, Türkiye`nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ ICE ve DJ VOLKAN KUTMEN`in eşsiz performansları eşliğinde, olağanüstü ambiyans, mc ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler ile Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük kulübü RIDDIM’da gerçekleşecek olan bu geceye sayılı saatler kaldı...

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, unutulmaz geceler yaşayacağınız yılların RnB kulübü RIDDIM’da olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız!

Kapı açılış saati 21:30`dır. Ayakta bilet fiyatına 1 içki dahildir. Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. 5 Kişilik Stand (1 şişe Absolute votka, Enerji içeceği, meyve suları, meyve, çerez, shot ikramı ve servis dahildir).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT