DJ Koze (Kompakt, DE) & Macit

Tarihler: 20 Şubat 2009 Cuma ~ 20 Şubat 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 TL - Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2009 ~ Şub 20, 2009
20 Şubat 2009, Cuma
Levi’s® Sound Tab
DJ KOZE (Kompakt, DE)
MACİT

Levi’s® Sound Tab, elektronik dans müziği severlerin gözdelerini Indigo’da ağırlamaya devam ediyor… Varolanın dışından bakan ve yaratıcılığı ile ön plana çıkan özel bir sanatçı olan DJ Koze, Levi’s® Sound Tab’in konuğu olarak Indigo severlerle buluşuyor!

Kompakt plak şirketinin aslarından DJ Koze. Aslında hiçbir zaman bir plak şirketine veya oluşuma tam dahil edilemeyecek bir persona aynı zamanda. Dünya elektronik müzik sahnesinde her zaman farklı bir yerde durmuş, var olanı kullanmaktan çok yaratmayı seven DJ Koze elektronik müzik sahnesinin de en saygı duyulan isimlerinden.

Alman hip hop sahnesinin kurucularından olan DJ Koze; ambient ve break beat gibi elektronik müziğin popüler olmayan türleri ile de yakından ilgileniyor. Asıl ismi Stefan Kozalla, fakat PONY, Adolf Noise ve DJ Koze isimleri ile dünya elektronik müzik sahnesine tepeden bakıyor.

Tokyo’dan Hamburg’a kadar dans pistlerinde her daim saygı kazanan ve dinleyici kitlesini hayalkırıklığına uğratmayan DJ Koze; kulüp kültürü içinde de yaratıcılığı ile ön plana çıkıyor. Kompakt, Freude Am Tanzen, Warp Records gibi global elektronik müzik piyasasının “hip” plak şirketlerinden çıkardığı plakları ve peşinden koşan hayranlarına aldırış etmeden, sevdiği müziği yapmaktan hiç vazgeçmedi.

En özgün plak şirketlerinden Kompakt’ın en saygı duyulan ismlerinden DJ Koze, 20 Şubat’ta Levi’s® Sound Tab partisinde global düzeyde etki yartacak. Gecenin ev sahipliğini ise Istanbullu müzik severlerin çok yakından tanıdığı Macit yapıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT