DJ Maestro - Rob Manga

Tarihler: 02 Mart 2013 Cumartesi ~ 02 Mart 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2013 ~ Mar 2, 2013

Hollanda’nın birbirinden yetenekli iki ismi DJ Maestro ve Rob Manga, 2 Mart Cumartesi gecesi Babylon’da caz, funk ve soul severlere uzun bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor!

DJ Maestro

Hollanda’nın en ünlü caz DJ’i olarak tanınan DJ Maestro, caz müziğin efsanevi plak şirketi Blue Note üzerinden çıkardığı toplama albümleriyle ve altı platin albüm ödülü kazanmayı başardı. Genç yaşta turntable ve mixer’lara ilgisi başlayan Maestro, funk, caz, latin ve elektronik müziği harmanlayarak dünyanın pek çok yerinde festivallerde yer aldı. Başarılı olduğu DJ’liği sosyal sorumluluk projelerine de entegre eden ve son yayınladığı albümü Digestive-After Dinner Dance’in gelirlerinin önemli bir kısmı AIDS hastalarına bağışlayan DJ Maestro, "dance4life" adlı sosyal sorumluluk projesinde etkin rol oyunuyor. Müzik ve dans evrensel bir dile kavuşturan DJ Maestro bu sayede caz ve funk’ı daha geniş kitlelere ulaştırmayı başarıyor.

Amsterdam Legends: Motown Special with Rob Manga - VJ Supreme Cuisine

Küçük yaşlarda Soul, Disco, Pop ve Rock türlerinden etkilenen ve dikkatlice seçilmiş klasik ve yüksek kaliteli şarkılardan oluşturduğu setleriyle kendine has bir tarz yaratan Rob Manga, bugüne kadar pek çok önemli konser mekanlarında ve festivallerde sahne aldı. VJ Supreme Cuisine ile beraber hayata geçirdikleri "Amsterdam Legends: Motown Special" geceleriyle Amsterdam’da tozu dumana katan Rob Manga yeniden Babylon’u ziyaret ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT