DJ Murat Uyar Live ve Gönen Konseri

Tarihler: 20 Eylül 2009 Pazar ~ 20 Eylül 2009 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Studio Live Technik

Ücret: 17,00 TL - 300,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Studio Live Technik

Adres: Sakızağacı Cad. No: 33/4 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2009 ~ Eyl 20, 2009
20 EYLÜL PAZAR ( Bayramın 1. günü )
DJ MURAT UYAR ve GÖNEN (Vesile) LIVE @ STUDIO LIVE TECHNIK

DJ Murat Uyar`ın muhteşem mixleri ve performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence doruk noktasına ulaşırken, saatler gece yarısını gösterdiğinde GÖNEN, Vesile parçası ile ve performansları ile katılımcıları coşturacak, bu eşsiz eğlenceye lazer showları ve dans gösterileri de renk katacak..
Sınırlı sayıdaki ön satış biletleri için acele edin !!

DJ MURAT UYAR
1983 yılında Istanbul`da doğan Murat Uyar küçük yaştan beri dans müziğini takip eden ve de iyi bir müzik dinleyicisi olmasından dolayı 1997 yılından itibaren çevresindekilerin ve ünlü müzisyenlerinden desteğini alarak DJ`liğe atılmıştır.
llk olarak 1999 yılında zamanın en kaliteli mekanlarından biri olan Dr. Pera ve Hamam’da atıldığı DJ`lik yaşamında birçok popüler şarkıyı kendine has yorumuyla mixleyerek yeni bir değer katmış ve dinleyiciler ile buluşturmuştur.

Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek çaldığı enstrümanlar, gerekse kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı.
Müziklerinde insanlarla iletişimi seçen ve tek düze müzik kültüründen uzak olan Murat Uyar ‘in müziklerinde çoğunlukla commercial (popüler) müziğin ön planda olduğu net bir şekilde farkedilmektir. Yurt içi ve yurt dışında performans göstermeye hızla devam eden Murat Uyar, müzik severler için uykusuz kalmaya devam ediyor.

Performans Gösterdiği Mekanlar;
Yeni Melek Gösteri Merkezi, Stones House, Studyo 54, Studio Live, White Side, Republic, Club Biravo Trabzon, IF Ankara, ODTU Senlik, ITU Şenlik, Adana Club My Names, Inferno Kemer, Waterfall, Kasseria, Çukurova Uni Şenlik, Erciyes Uni Şenlik, Rixos Dubai, Empire Adana, KATÜ Şenlik, Adnan Menderes Uni, Süleyman Demirel Uni, Akdeniz Uni, Marmara Uni, Mimar Sinan Uni, Yıldız Teknik Uni, Club 20 Antalya, 20cc İstanbul, Dokuz Eylül Uni, Pamukkale Uni, Pubuc Kütahya, Pasha, Tsunami (BURSA), Paşa(DENIZLI), Muğla Uni, Celal Bayar Uni, Luba Beach Çeşme, Taxim Dulcinea, Riva&Diva Hotels Antalya, Hatton Wall London/UK, Bronx İstanbul,Uly-s(cadde) Clerkenwell House London/UK, Oberbayern Stuttgart GERMANY, Purple , Dido Beach,SHINE(BEYOGLU~), Eskisehir Doors, Balıkesir Mini Golf, Bodrum Hadigari, Fabric London/UK, Adam&Eve Antalya, Bolu Club Baron, Club Danza Bursa, Brüssel / Belgium(K-Nal), İzmir Platinum, Studio Live İstanbul, Hamam Beyoğlu,, Dr. Pera, Hammam, BODRUM FINK, +APLUS ( Ritz Carlton ) aplus (kuruçeşme), RED ROOM`RITZ THE PLAZA ( Ritz Carlton ), MONO ( Ritz Carlton ), THE ONE ( Ritz Carlton )Sofia / Bulgaria(Chervilo)Geneva / Switzerland(MOA CLUB)Romania(Kristal Glam Club), VENTO- Camelot, Chitza, Nişantaşı Chicago Bulls, Yeşilköy STONES, Mansion, Brooklyn Nyc gibi mekanlarda Guest ve Resident DJ olarak görev almıştır ve çalmaya devam etmektedir...
http://www.djmuratuyar.net

GÖNEN (Vesile)
Türk pop müziğinin son dönemdeki başarılı isimlerinden Gönen`den hayranlarında yaz sürprizi. Yakışıklı şarkıcı yeni albüm öncesi hayranlarına tek şarkı ve onun farklı versiyonları ile kareokesinin bulunduğu yaz single’ı hazırladı.

Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı’ya, düzenlemeleri Mert Ali İçelli ve Güneş Ünal’a ait olan “Vesile” şarkısının içinde bulunduğu çalışma Mayıs ayı içinde OSSİ MÜZİK etiketi ile yayınlandı.

Bu yaz herkes "Vesile" ile coştu. Modern soundu ve enerjisi ile tam bir yaz şarkısı olan "Vesile" ye klip çeken Gönen, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı...

Hayranlarıyla hem konserlerinde hemde radyo aracılığıyla da buluşan Gönen, müzik dünyasında Serdar Ortaç, Gökhan Özen, Ferhat Göçer gibi isimlerle Best FM` de artık klasikleşen canlı istek programlarının da sesi olmaya devam ediyor. Eski ve yeni şarkılarının haricinde istek şarkıları gitarı ile söyleyen Gönen, canlı yayında hayranlarıyla buluşuyor.
http://www.gonenonline.com

Stand Rezervasyonu ve Ayrıntılı Bilgi için: Tel: 0506 318 90 99
http://www.peopleproduction.org

- Kapıda 20 TL
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Stand 6 Kişiliktir..
( 1 Şişe Votka + Enerji + Meyva Suyu + Meyve-Çips-Çerez + Sınırsız İkram )

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT