Dj Oliver ve Akcent Supperclub`da

Tarihler: 02 Nisan 2010 Cuma ~ 02 Nisan 2010 Cuma - Saat: 23:30

Yer: Supperclub

Ücret: 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Supperclub

Adres: Muallim Naci Cad. No:65 Ortaköy, Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 261 19 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2010 ~ Nis 2, 2010

DJ OLIVER 2 NİSAN CUMA GECESİ SUPPERCLUB’DA OLACAK
İbiza’nın sıcaklığına hazır olun!

"The Face Of Ibıza" olarak adlandırılan ünlü DJ,"La-Troya" hitiyle ülkemizde listeleri alt üst etmektedir. Ibiza konsept partilerinin vazgeçilmez ismi, yaptığı başarılı hitlerle Dünya sahillerini kavurmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü grup AKCENT muhteşem bir organizasyonla ilk kez Supperclub İstanbul’da!

2004 çıkışlı "Kylie" isimli şarkılarıyla önce Avrupa`ya, sonra Dünya`ya yayılan, listelerde 4 hafta üst üste 1. kalan grup, Almanya, Türkiye, Belçika ve İngiltere`de de 2. sıraya kadar yükseldi. İkinci hitleri "Jokero" ile Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsinde 1. sıraya oturmayı başardı. Yeni bir oluşumla 2008 yılının sonunda "Lover`s Cry" şarkısı ile yeniden bir patlama yaparak Polonya`da ilk çıktığı gün listelerde 1.sıraya kadar yükselmeyi başardı. "Lover`s Cry" Avrupa`da tam istenilen başarıyı gösterirken bir anda "Stay With Me" hitiyle ortalığı kasıp kavuran grup başarılarını perçinleyerek birçok ödül kazandı. Ülkemizde listeleri altüst eden 2009 Mayıs ayında çıkardıkları "That`s My Name" şarkısı ile grup yine bir rekora imza attı.

Yaptıkları tüm başarılı çalışmalarla müzik piyasasını sallayan grup, muhteşem performansıyla Supperclub’da yine eşsiz bir gece yaşatacak. Bu müthiş partiyi kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın!
Yemek & Parti: 20.30 - 06.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT