“DJ Papa” Doğunun Gizemini Billionaire’e Getiriyor!

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 24 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Billionaire Club

Nereden Alınır: Billionaire Club

Adres: Büyükdere Cad. The İstanbul Edition No:136 Levent, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 77 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Mar 24, 2012

Monte Carlo’nun kalbinde yer alan egzotik Buddha Bar’ın ünlü DJ’i Papa bu hafta doğunun mistik ve büyülü havasını İstanbul’a taşıyor. Zarif Billionaire dansçılarının oryantal esintiler taşıyan dans gösterileriyle zenginleşecek parti konukları baharat kokulu zengin bir yolculuğa çıkaracak.

Renkli partileriyle adından söz ettiren jet – set eğlencenin popüler adresi Billionaire Club, bu hafta DJ Papa’nın benzersiz performansıyla konuklarını doğunun gizemli ve büyüleyici atmosferinde ağırlayacak. Monte Carlo gecelerinin egzotik kulübü Buddha Bar’ın ünlü DJ’i Papa, 23 Mart Cuma ve 24 Mart Cumartesi gecesi Billionaire Club konuklarına doğunun mistik ve oryantal atmosferinde unutulmaz bir eğlence yaşatacak. Funky, house ve tribal müziğin duayeni Papa’nın kendine özgü stiliyle yorumlayacağı gecede Billionaire Club dansçıları ise oryantal esintiler taşıyan zarif ve etkileyici dans gösterileriyle büyüleyecek.

İstanbul’un en lüks butik oteli The İstanbul EDITION’ın içinde yer alan Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileri ile sezon boyunca İstanbul’un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT