DJ Phono

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 16 Aralık 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 16, 2010

DJ PHONO - Dj Set (from DE)
DJ BEYZA - Dj Set
VOODOCODER - Dj Set

DJ PHONO:

DAFT PUNK coverlarının ve tüm canlı şovlarının mimarı DJ PHONO, 16 Aralık Perşembe gecesi THE HALL ISTANBUL’da müzikseverler ile buluşuyor.

Henüz 15 yaşında hip-hop ve scratch tarzı ile tanışan PHONO, bir müzikal enstrüman olarak turntable’ların sunduğu olasılıklardan etkilenerek, kısa sürede DJ kapışmalarına yönelir ve uluslararası turntable federasyonun (ITF) düzenlediği 1998 Avrupa Stratch Şampiyonası’nda ikincilik elde eder.

2001 yılında ilk solo çalışması "Love Torpedo"yu çıkaran PHONO, bu albümde Erobique, Eric D, Clark and Egoexpress gibi sayısız sanatçıyla çalıştı. 2000 yılından bu yana "DEICHKIND" adlı müzikal oluşumun bir parçası olan Phono, gruba iki albümünde tur DJ’i olarak yer aldı.

Phono, bir çok sanatçı için prodüktörlük yapmasının yanı sıra International Pony, Erobique, Die Goldenen Zitronen, Commercial Breakup, Misha, Deichkind ve birçokları için ses mühendisi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

1978’de kurulan “Extra” müzik grubuna, sahne performanslarının yanı sıra prodüktör olarak da destek veren PHONO, Deichkind’in modern yüzüne prototip oluşturan ve ilham alınabilecek bu grupla, iki EP yayınladı.

2000 yılından bugüne birçok festival ve kulüpte turntable’ını konuşturan Phono’nun müziği “duygusal minimal tınılarla başlar, funky melodiler ve tech-house üstüne pop vurgularla devam eder. Stiline her zaman yenilikler ekleyen PHONO, Daft Punk’ın yanı sıra Etienne de Crecy ile de pek çok projede yer aldı.

http://www.myspace.com/mydjphono

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT