DJ Seinfeld + DJ Boring

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Kasım 2017 Çarşamba 24 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Kas 22, 2017
2016’dan beri house müzik sahnesinin yeni trendi olan lo-fi house’un iki esas adamı DJ Boring ve DJ Seinfeld, 24 Kasım’da Garaj sahnesinde...

"Cilası fazla kaçmış, gerçek house müzikle pek alakası olamayan, seri üretim şarkılara bir tepki olarak yükselen lo-fi house akımı, Youtube üzerinde parçaları milyonlarca kez dinlenen DJ Boring ve DJ Seinfeld gibi kısa sürede fenomenleşen prodüktörleri elektronik müzik sahnesinin yeni yıldızları yaptı.

DJ Boring
- Dünya çapında bir dans fenomeni: Winona

DJ isminin tam zıttı biri! Londralı prodüktör DJ Boring, sadece 10 ayda Youtube üzerinden 2 milyon kez dinlenen şarkısı Winona ile pek sevgili Winona Ryder aromalı bir dans hitine imza attı. 

Hemen ardından ise George Michael’ın anısına kaydettiği Goodbye Michael ile Youtube’da yine milyona koşan bir hite hayat verdi. 

- Londra’dan Barcelona’ya sold out geceler

Eğlence dozajının yüksekliği yüzünden hafızaların yarı yolda kaldığı setleri ile Avrupa’nın ünlü kulüplerinde tıpkı plakları gibi, biletleri anında tükenen gecelerin başrolünde.

Sunday Avenue ve Love's a Crime gibi şarkılarıyla, Winona’nın başarısının tesadüf olmadığını gösterdi. Ünlü i-D Magazine, DJ Boring fenomenini özel bir mix’le sürmanşete taşıdı.

DJ Seinfeld
DJ Boring’la aynı rotada kitleleri dans ettirme mesaisini sürdüren DJ Seinfeld, isminin komikliğini ve Seinfeld’in ne kadar iyi bir dizi olduğunu bir kenara bırakırsak, Barcelona’da ikamet eden bir İsveçli.

- Tek harfli hit şarkı: U

“Soğuk iklimin sıcak insanı” denmeyi sonuna kadar hak ediyor. Evde kaydedilmesiyle meşhur lo-fi house şarkılarının en ünlüleri arasında, kendisine ait olan ve Youtube’da yüzbinleri gören dans hiti U var.

Sunrise ve Ruff Hysteria isimli iki EP'si; house müziğin en salaş, cool ve güneş yüzü görmüş hali olan lo-fi house’ın kilometre taşlarından!

“Bunlar ne biçim DJ isimleri?” diyenleri eğlencesi kabına sığmayan setleriyle her zaman ters köşeye yatıran iki lo-fi house fenomeni, tüm Avrupa’ya taşıdıkları turneleri kapsamında İstanbul’dalar. Dans etmekten helak olmak ve bu durumdan doyasıya mutlu olmak için: 24 Kasım, Garaj!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.






- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT