DJ Timo Maas

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Anjelique

Adres: Muallim Naci Cad. Salhane Sok. No:5 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 28 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

Dünyaca ünlü DJ’ler Starr ve Maas Aralık’ta Anjelique’te

İstanbul’da gece hayatının değişmez adresi Anjelique’in dünyanın en ünlü DJ’lerini ağırladığı partileri, Aralık ayında da hız kesmeden devam ediyor. Anjelique 16 Aralık Cuma akşamı DJ Riva Starr, 23 Aralık Cuma akşamı DJ Timo Maas’ı ağırlayacak

Anjelique'te dünyaca ünlü DJ’lerin performanslarını sergilediği partiler hız kesmeden devam ediyor. Aralık ayında dünyaca ünlü iki DJ’i müzikseverlerle buluşturacak olan Anjelique , 16 Aralık Cuma akşamı DJ Riva Starr’ı, 23 Aralık Cuma akşamı ise DJ Timo Maas’ı ağırlayacak.

Riva Starr’ın çok ses getiren son albümü ‘If Life Gives You Lemons, Make Lemonade’dan da parçalar çalacağı 16 Aralık’tan sonra ertesi hafta, başka bir dünyaca ünlü DJ Timo Maas da tüm dünyadaki hayranlarının dans ettiği popüler parçalarıyla bu kez Anjelique misafirlerini eğlendirecek.

Sadece dünyaca tanınan DJ’ler olarak kalmayan, pekçok farklı projeye prodüktör olarak imza atarak uluslararası platformda tanınan iki ünlü DJ, benzersiz show performanslarıyla dünya üzerinde binlerce kişiye ulaşıyor. Dünyanın sayılı gece klüplerinden sonra bu kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak olan iki ünlü DJ, Anjelique misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT