DJ U.F.U.K.

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Suadiye Mah Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 363 60 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Türkiye’nin en eski ve en iyi djlerinden biri olarak kabul edilen DJ U.F.U.K. ile Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nde Anadolu yakasının en keyifli Cumartesi akşamını geçireceksiniz. Hayal Kahvesi’ne yemeğe geldiyseniz ücretsiz olarak 22.00’den 00.30’a kadar jazz house, funk house tarzlarında sergileyeceği müzik eşliğinde haftanın en güzel yemeğinizi yiyeceksiniz.

İki kattan oluşan Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi, bistro ambiyansıyla ferah bir atmosfere sahip. Mekânın giriş katı, 170 kişilik kapasiteli restorant ve alt katı ise 250 kişilik bir performans alanından oluşuyor. Sizlere tavsiyemiz; ilk önce Şaşkınbakkal Hayal’in restoran bölümünde, miss mönüsüyle enerji depolamanız sonrasında ise alt katta gecenin müzik rotasında eğlencenin tadını çıkarmanız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT