Does It Offend You, Yeah! / Dan Coop DJ Set / The Red Hood

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

Does it Offend You, Yeah! / Dan Coop DJ SET/ The Red Hood

2010 sezonunda Ghetto sahnesinin altını üstüne getiren Does It Offend You, Yeah! bu kez ikinci albümleri “Don't Say, We Didn't Warn You” şerefine yine kafa üstünde döndürücü enerjileri ile Red Bull Music Academy sponsorluğunda aynı sahnede, Ghetto’da olacak. Tarih, 26 Kasım 2011.

DIOYY, 2008 yılında yayınladıkları ilk albümleriyle birlikte last.fm, Rolling Stone, gibi müzik mecraları tarafından en çok dinlenenler arasında gösterildi. Kudurtucu performanslarıyla da dikkat çeken topluluk, Daft Punk, Justice, Digitalism, LCD Soundsystem, Klaxons gibi isimlerle karşılaştırılıyor. Canlı performanslarında Sonic Youth, Nirvana, Rage Against the Machine gibi gruplardan etkilendiklerini söyleyen DIOYY, ilk albümlerinin ardından Reading and Leeds, Coachella, Lollapalooza, Glastonbury, Oxegen, Lowlands gibi büyük festivallerde sahne almıştı.

Yeni albümleri “Don't Say, We Didn't Warn You” ile topluluk, ikinci kez Ghetto’da; bu kez “İki Parti Bir Konser” kapsamında. Club Bangkok kurucusu Doğu Orcan elektro-disco projesi The Red Hood ile gecenin açılışını yapacak, “Does It Offend You, Yeah!” sahneyi ve bünyeleri darmadağın ettikten sonra gruptan Dan Coop, DJ Set’i ile geceyi devam ettirecek. 26 Kasım gecesi Ghetto’da başlayıp, Ghetto’da bitecek. Şimdiden enerji yüklemesine başlayın.

“Don't Say We Didn't Warn You” Albümünde Neler Var?

Wrestler adlı şarkı 1999 yılına ait “Beyond The Mat” filminden alıntı ile başlıyor; "Tonight, we have a chance to say, 'Yeah, you're right. We're too extreme. We're too wild. We're too out of control. We're too full of our own shit.' Or we have a chance to say, 'Hey, fuck you, you're wrong! Fuck you, we're right!' Because you have all made it to the dance. 'Cause believe me, this is the dance!"

“Pull Out My Insides” şarkısı The Cure etkileri taşıyor.
Grubun teknik olarak en sevdiği şarkı “Yeah”; şarkı için myspace aracılığıyla hayranlarından “Yeah” sesleri toplanmış. Gruba “Wondering” şarkısında İngiliz rapçi Trip, eşlik ediyor. Şarkıda Massive Attack şarkısı “Sly” sample’ları yer alıyor. Grup, albümün tanıtım turnesin için Prodigy, Pendulum, Linkin Park gibi gruplarla konser verdi.

Gecenin Particileri
The Red Hood (Club Bangkok)
Metresi techno, sevgilisi rocknroll olan, fakat disco house ile evli olduğundan ister istemez her gece ona varan bir cengaver Doğu Orcan. 18 yaşında Amsterdam'da kurduğu Club Bangkok ile lüks karışık kuruyemiş gibi müzikler yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda PYT, LOVE isimleri altında electronic müzik yaptıktan sonra The Red Hood adı altındaki son projesiyle müzikteki ergenlik çağını atlattı, adeta Osmanlı'nın Yükseliş Devri'ni hatırlattı bizlere. SinanU'ya ve Amari'ye yaptığı remixlerle ağzımıza bir parmak bal çalıp, Tremblements ile yeni EP'si hakkında heycanlandırıcı fikirleri olduğunu kanıtladıktan sonra İstanbul, İzmir ve Ankara'daki club'ları arşınlama misyonunu başlattı. Uptempo-disco, indie-dance setleriyle The Magician, Riptide, Cecile ve The C90s gibi ağır sanayi hamleleriyle aynı sahneyi paylaşan deejay sizleri en yakın dans pistinde çök-kalk ve kötü alkollü-düğün danslarına davet ediyor.

Dan Coop (Does It Offend You, Yeah!)
Does it Offend You Yeah kurucularından Dan Coop ayrıca grubun synthesizer’ı. Grup dışında farklı kulüplerde de DJ’lik de yapıyor. Bu zamana kadar 2 Many DJ’s, Simian Mobile Disco, Peaches, Ladytron gibi isimlerle set paylaştı. Etkilendikleri arasında 80’ler, John Hughes filmleri, Rage Against The Machine, Nirvana, Daft Punk yer alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT