Doğu Ekin - Akın Eldes - Zafer Cımb

Tarihler: 31 Ocak 2017 Salı ~ 31 Ocak 2017 Salı 01 Şubat 2017 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2017 ~ Oca 31, 2017
Doğu Ekin, Akın Eldes ve Zafer Cımbıl, 1 Şubat'ta KadıköySahne'de müzikseverlerle buluşuyor.

Doğu Ekin & Akın Eldes projesinde, düzenlenmiş eski türküler ve Akın Eldes’e ait besteler içerir. 

Akın Eldes
Müziğe çocukluğunda mandolin ve flüt çalarak başlamıştır. Gitar çalmaya lisede başlayan Eldes, Bulutsuzluk Özlemi'nden önce E-5, Painted Bird, Asım Can Gündüz, Çapkınlar gibi gruplarda çaldı. Haluk Levent'e Kral Çıplak albümünde eşlik etti. Madımak adlı şarkısını Sivas Katliamı'nda yaşamını yitirenlere ithaf etmiştir. Birsen Tezer'e konserlerinde zaman zaman eşlik etmiştir. Solo performans ve konserlerinin yanında 2006 yılından beri Pinhani grubunda çalmaktadır. Pinhani'nin Canlı Yayın albümünde cümbüş, banjo, dobro gibi enstrümanları kullanmıştır. 

Doğu Ekin
20 yıldır müziğin içerisinde uzunca bir süredir düzenlediği şarkıları Vedat Sakman, İlhan Şeşen, Musa Eroğlu, gibi sanatçılara aynı sahneyi paylaşarak seslendirdi. Elektrik mühendisliği yapmakta olup son olarak Akın Eldes'le birlikte başladıkları projeyi Sofar’da sergiledi

Zafer Cımbıl
Zafer Cımbıl’ın ilk albümü ‘’Organic Şarkılar’’ müzisyenin uzun soluklu müzik hayatının ilk albümü. 2008 yılında Amerika’da kendi stüdyosunda kolektif bir şekilde hazırladığı bu çalışmasında müzisyen 11 şarkıya yer verdi. Bir anonim söz ve bir M. Ali Demren beste ortaklığı dışında tüm şarkılar kendi imzasını taşıyor. Şarkıların düzenlemelerinde de yine kendisini ve Aleaddin Deniz’i görüyoruz.

2009 yılında hayatını kaybeden usta müzisyen Orhan Atasoy’un aramızdan ayrılmadan kısa bir süre önce vokali ile yer aldığı bu albümün müzisyen kadrosunda Larry Taper (ağız harmonikası), Sezar Orepa (gitar), Hüseyin Cebeci (ud), America İndian Mike Takahoma (flüt), Deniz Cınbıl (Vokal), Aleaddin Deniz isimleri ile karşılaşıyoruz. Cımbıl ayrıca albüme e.piyano, perdesiz bass, perdesiz gitar, mandolin, bağlama, asma davul, percussion, drum set gibi enstrümanları çalarak dahil oluyor. 

Birsen Tezer’in seslendirdiği ‘’Balıkesir’’ ve ‘’Delikanlı’’, Güvenç Dağüstün’ün Birsen Tezer ile düet yaptığı ‘’Sevdanın Yolları’’ isimli şarkıların da imzası olan Cımbıl ayrıca bu şarkıları da bu albümde kendi sesinden dinleyicisi ile buluşturuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı Açılış: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT