Doğulu Müzik Piyano Resitali

Tarihler: 18 Haziran 2012 Pazartesi ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi 19:00

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL 2. Kategori - 17.50 TL 3. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Büyükçekmece Belediyesi AKM gişesi.

Adres: Fatih Mah. Hasan Şevket Cad. No:43 Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 883 00 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Eğitmen: Lale Seçkin
Öğrenciler: Açelya Doğan, Aybüke İzem Yavuz, Beril Unutmazlar, Bilge Atakul, Doğa Yaprak, Ege Sona, Ferzan Çakıroğlu, Melisa Kuyubaşı, Nergis Yetgin, Özge Arıkan, Selin Aktaş, Şebnem Aydınol, Volga Kaya, Yağmur
Haşhaş, Yasemin Kara

Eğitmen: Seden Arzu Ulutürk
Öğrenciler: Beyza Uzuncan, Cansu Lavinya Ul, Ceylin Altaş, Damla Şamdanlı, Dilek Erbey, Doğa Mızrak, Eren Erbaş, Elif Çuhalı, Elif Tiryakioğlu, Ezgi Yalman, Ferim Akarslan, Göksu Ceren Kayacan, Hazal Eroğlu, Hilal Şamdanlı, Irmak Omurtak, İdil Öztürk, İlayda Bölükbaşı, Kaan Güler, Melodi Çelik, Meltem Karamustafa, Nazlı Çalık, Nehir Erbey, Nehir Omurtak, Puneh Barlas, Rana Güler, Selen Eyyüboğlu, Selva Nazlı Küçük, Serdar Özgür, Serra Erbaş, Simay Yalçın, Zeynep Kocaboz, Zeynep Sude Akgül, Zeynep Takur.

Dans Bölümü
Eğitmen: Yunus Mumcu
Öğrenciler: Ezgi Bozkurt, İrem Bultan<7p>

Piyano; çalgının adı İtalyanca hafif ve güçlü anlamına gelen piano e fortenin birleştirilmesinden sonra kısaltılıp piano adını almıştır. Yüzyıllardır insanların, bestecilerin seslerini içine sindirerek dinledikleri piyano bizlere en yakın çalgılardan biridir. İlk piyano 1700'lü yıllarda İtalya-Floransa’da Bartolommeo Cristofori tarafından yapıldı ve büyük bestecilerin en yakını oldu.

Çocuklar için en ideal tanışma enstrümanı olan piyanoya 3-4 yaşından itibaren başlanabilir. Piyano çocukların daha akıllı olmalarını sağlar çünkü; müzik eğitimi genel olarak beynin iki lobunu çalıştırır hem sanat hem matematik içerir, el ve göz koordinasyonunu geliştirir, hafızayı güçlendirir, bir sonraki adımı düşünmeyi, kolay öğrenmeyi, çabuk odaklanmayı sağlar. Ritim duygusunu geliştirir aynı zamanda farkındalığı, kültürü, saygıyı, dinlemeyi, ayırt etmeyi sağlar en önemlisi ufku genişletir… <7p>

Resital, 1 yıl kadar süren hazırlık, araştırma, gözlem ve bunların doğurduğu bilgi ve görgü birikimi, esnek ve güçlü parmaklar, parmakların ve ellerin birbirinden bağımsız ve koordinasyonlu olarak hareket etme kabiliyeti, çevik ayaklar, güçlü kollar, ayakların ellerle koordinasyonlu olarak hareket edebilmesi, cesaret, inanç üzerine kuruludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT