Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası - Senfonik Kabare

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 24 Nisan 2011 Pazar - Saat: 17:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center TİM

Ücret: 1. Kategori: 30,00 TL - 2. Kategori: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, TİM Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457, Maslak, Sarıyer İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 24, 2011
DOĞUŞ HOLDİNG - TİM SHOW CENTER İŞBİRLİĞİYLE 23 NİSAN’A ÖZEL 2 KONSER!

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel iki konserle TİM’de İstanbul’lu çocuklarla buluşuyor.

DÇSO’DAN 23 NİSAN HEDİYESİ: “SENFONİK KABARE”

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 23-24 Nisan tarihlerinde TİM SHOW CENTER’ da gerçekleştireceği “Senfonik Kabare” adlı konserlerle İstanbullu çocuklarla buluşuyor. Gani Müjde tarafından kaleme alınan tek perdelik müzikal komedide DÇSO’ya, sevilen genç oyuncular Serhan Arslan ve Sinan Çalışkanoğlu eşlik edecek. Mozart’ın Saraydan Kız Kaçırma Operası uvertüründen Rossini’nin Sevil Berberi uvertürüne kadar birçok sevilen klasik müzik eseri üzerine yazılmış skeçlerle harmanlanan DÇSO konseri 7’den 70’e tüm müzikseverlere eğlenceli saatler yaşatacak.

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO) İstanbullu çocuklara eğlenceli bir 23 Nisan hediyesi sunuyor. Türkiye’nin ilk çocuk orkestrası DÇSO, “Senfonik Kabare” adlı konserle 23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar günü TİM SHOW CENTER’da 7’den 70’e tüm davetli müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak.

Gani Müjde tarafından kaleme alınan tek perdelik müzikal komedide sevilen genç oyuncular Serhan Arslan ve Sinan Çalışkanoğlu, Mozart’ın Saraydan Kız Kaçırma Operası uvertüründen Rossini’nin Sevil Berberi uvertürüne kadar birçok sevilen klasik müzik eseri üzerine yazılmış skeçlerle DÇSO’ya eşlik edecekler.

DÇSO’nun genç müzisyenleri “Senfonik Kabare” için 22-24 Nisan tarihleri arasında kampa girerek, Prof. Rengim Gökmen ve şef yardımcıları eşliğinde müzikal çalışmalarını geliştirecekler. Orkestranın sosyal psikolog ve danışmanlığı ise Dr. Erdal Atabek tarafından yürütülmekte.

Türkiye’nin ilk çocuk orkestrası DÇSO, 23-24 Nisan’da DOĞUŞ HOLDİNG - TİM SHOW CENTER’ın işbirliğiyle vereceği ‘’Senfonik Kabare‘’adlı konsere her yaştan çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT