Dogzstar Şubat Programı

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Şubat 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Dogzstar

Nereden Alınır: Dogzstar (www.dogzstar.com)

Adres: İstiklal Cad. Kartal Sok. No:3 Kat:3 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Şub 25, 2011

02 Şubat 2011 - Sakareller (Live)
Sakareller, İstanbul`da konuşlanmış, bir nevi rock grubudur.

Başından beri kendi şarkıları üzerinde çalışan grup, geçen zamanda bir albüm dolduracak kadar şarkı (ve katlarınca da taslak) biriktirdi. 2009 sonbaharında kayıtları ve miksi yapılan albüm, "Beş Dakika Daha" adı altında Mayıs 2010`da Peyote Müzik etiketiyle yayınlandı.

04 Şubat 2011 - Gozyasi Cetesi (Live)
Gözyaşı Çetesi vokalde Pınar Balcı, bas gitarda Umut Arabacı, klavyelerde Emre Ataker, gitar ve elektroniklerde Ozan Öner, davulda Kerem Öktem’den oluşuyor. 2009 yılı başlarında kurulan grup farklı müzik tarzlarında ve ayrı gruplarda yıllardır profesyonel olarak müzikle uğraşan üyeleri bir araya getiriyor. Gözyaşı Çetesi bir müzik projesi olarak grup elemanlarının dinlemekten keyif aldığı rock ve elektronik müzik tarzlarını birleştirmeyi hedefliyor

05 Şubat 2011 - Mary´s Flower Superhead (Live/Greece)
www.myspace.com/marysflowersuperhead

10 Şubat 2011 - Ekin Kislali & The Free Licks (Live)
Free Licks’in özgün bestelerinin sahibi Ekin Kışlalı 1970’lerde çocukluk dönemini geçirdiği Amerika’da ilk kez Rockn’ Roll’la tanıştı, 1990’ların grunge ve indie etkisi ile müziğini olgunlaştırdı. İkilinin ritim bölümü olan Mahmut Akıncıoğlu ise 90’lardan beri farklı farklı müzik türlerini deneyimleyerek, müziğin içindeki ritmin ve onun ötesinde sound’un etkisini insanın algılayışına en uygun şekilde kullanmanın arayışı içinde. Gitar, vokal ve davuldan oluşan bu enteresan ikiliye, saksofon ve harmonikasıyla tecrübeli müzisyen Tuğrul Aray eşlik ediyor.

11 Şubat 2011 - Swatka City (Live/Switzerland)
myspace.com/swatkacity

12 Şubat 2011 - 216 Steppaz: Buruto + GG Man + Sabbas + Mc Sensor
Kadıköy`ün 3 dubstep savaşçısından bass bombardımanı! 216 Steppaz’ın şehir gerillası saldırısında ön saflarda Sabbas, GGMan ve Buruto var. 216 Steppaz temelde bir Dj kollektivitesi. Ancak araya kendi üretimlerini de yediriyorlar ve GGMan hem Dj hem MC olarak Steppaz’a tam teşekküllü bir act niteliği kazandırıyor. Uptempo beat’ler ve sub frekanslarla 216`nın massive soundu ruhunuzu titretecek. www.myspace.com/216steppaz

16 Şubat 2011 - Let´s Adopt : Gozyasi Cetesi (Live)
Sokak hayvanlarina yardim amaciyla duzenlenen gecenin konugu Gozyasi Cetesi. Geceden elde edilecek gelir, trafik kazasi gecirmis bir sokak kopeginin ameliyati icin kullanilacak.

18 Şubat 2011 - Kraker (Live)
Kraker 50’li ve 60`lı yılların sert, hakikatli ve zevkli müziğini benimsemiş bir müzik topluluğu. Rock`n Roll, Beat, Soul ve Garage cover’ları ile iyi ve kalıcı müzik esasına selam çakan Kraker’in kendi parçaları ise rock müzik tarihinde en sağlam referanslardan ilham almış görünürken, iddiasız ama kendine has bir lezzete sahip olduğunu da ortaya koyuyor. Kraker kadrosu Tarkan Mertoğlu, Alex Tsyntsaru, Deniz Ağan ve Özgür Peştimalci`den oluşuyor. www.myspace.com/krakerr

19 Şubat 2011 - Club Bangkok: Puht + DouOrcan + QuaQua
Dogzstar’daki ilk gecesinde durmaksızın dans etmekten çorapların delindiği, menisküslerin yırtıldığı, ses tellerinin koptuğu Club Bangkok tekrar Dogzstar sahnesinde. Club Bangkok 2006’da Amsterdam’daki tuhaf gece hayatı boşluğunu görüp şaşıran, sonrasında şaşırmayı bırakıp bir ‘club night’ başlatan Jael Snijder ve Doğu Orcan tarafından kuruldu. Müziğin gerçekten yüzde yüz iyi ve taze, gelenlerin de kendileri gibi ‘misfit, leftover, fashionista, snob, hipster’ olduğu bir gece kurmak vardı kafalarında. Bundan sonra kapıda kuyruklar, dans pistinde yangınlar gibi bir sürü tatlı şey yaşandı. Şimdi de Amsterdam’da ortaya çıkardıkları bu geceyi İstanbul’da yaratıp, dans pistini yakarak insanların tam olarak eğlenmesini istiyorlar.

23 Şubat 2011 - Vera (Live)
Rock müziğin poptan korkmayan alternatif yüzüne dönük, sade ve samimi tavrı ile Vera klasik şarkı geleneğinden de hiçbir zaman kopmadı. Güçlü melodiler ve insana dokunan şarkı sözleriyle ilk kez dinlendiğinde dahi tanıdık gelen Vera, kimi parçalarıyla Nazım Hikmet Ran, Sabahattin Ali gibi Türk edebiyatının önemli isimlerine saygı duruşunda bulunan çok yönlü ve derinlikli bir grup.

25 Şubat 2011 - Ninja Disco: 216 Steppaz + Lady Kadijah + Mc JoJo Banton + Mc Sensor
216 Steppaz & Whomanity Sound; Ninja Disco`yu sunar; gecede bass sesleri ruhunuzdan geçip ayaklarınıza vardığında dans etmeye karşı koyamayacaksınız!! Ninja Disco`da istanbul`un dubstep ustaları 216 Steppaz`dan GGman ve Sabbas seçtikleriyle Dogstar duvarlarını titretip, dubstep ve barefootun en gerçek halini sunacak. Birmingham kuruluşlu Whomanity Sound DJ`i Lady Kadijah, Jamaika`nın elektronik müzikle birleştiği setinde dans etmeye mecbur bırakacak. Gecede MC`ler; Reggae, Jungle, Dubstep lirikal mukemmeliyetçisi Mc Jojo Banton (ALM), ve "Grime" ile yetişmiş "hard Londra" çocuğu Mc Sensor!!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT