Dole&Kom

Tarihler: 29 Nisan 2017 Cumartesi ~ 29 Nisan 2017 Cumartesi 29 Nisan 2017 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem : 33.00 TL Normal Dönem : 44.00 TL Kapı : 60.00 TL Vip : 88.00 TL * Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Avantajlı Dönem : 33.00 TL Normal Dönem : 44.00 TL Kapı : 60.00 TL * Fiyatlar avantajlı dönemin ardından yükselecektir.* Sınırlı sayıda avantajlı dönem bileti vardır. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2017 ~ Nis 29, 2017
“Phara Oh” parçasıyla yakından tanıdığımız Berlinli ikili Dole & Kom, 29 Nisan Cumartesi gecesi yaz ritimlerini Warehouse kabinine taşımaya geliyor!

Dole & Kom
Takvimler 1993’ü gösterdiğinde Dole ve Kom Berlin’deki Delirium plak dükkanında tanışırlar. Birbirlerini tamamlayan müzik zevkleri ve deck’lerin arkasındaki muhteşem uyumları sayesinde dönemin kült mekanları Tresor, E-Werk ve WMF gibi pek çok dans pistinin tozunu attırdılar. Bir süre Clubheroes lakabıyla müzik hayatlarına devam eden ikili, Relief Records’tan çıkan “Dum Dum” isimli ilk single’ları ile hemen müzik severlerin radarına girmeyi başardılar.

Dole & Kom için bir sonraki adım 1996 yılında kendi label’ları BCC Music’i kurmak oldu. İkilinin en popüler projelerinden biri olarak kabul gören “Studio 45” ile kıtalar arası başarıyı yakalayarak, bu projenin meyvesi olan “Freak It” parçası ile İngiltere’de Top 40 listesine ayak bastılar.  2004 yılında “Death By Disco” adıyla yeni bir label çıkartan Dole & Kom, bu label’dan çıkardıkları ilk EP’leri “Any Fuckin’ Nite” Avrupa listelerini ele geçirdi. 2012 yılına geldiğimizde ise 3000° ekibine dahil olan ikili, “Phara Oh” hit’iyle bu label’ın da hakkını vermeyi ihmal etmedi.

YANG
Dahil olduğu proje ve etkinliklerin yanı sıra İstanbul’un hatırı sayılır mekanlarında gösterdiği performanslar ile de elektronik müzik ve kent kültürü ile alakadar çevrede bilinirlik sağlayan bir figür olan DJ ve müzisyen Anıl Yangın, müzik ile ilgili faaliyetlerini YANG projesi adı altına gerçekleştiriyor.

Oğsan
Pek çok kişi için Oğsan’ın tarzı “make you dance” kavramı olarak kafalara kazındı. Küçük yaştan beri dinlediği müzikleri çalan Oğsan’ın tercihini kısaca “oldschool” diye tanımlamak yanlış olmaz. Set’lerinde de “gri” rengi temsil eden Oğsan’ın adını Warehouse sahnesinde sık sık duyacağız.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT